Big Mac er på vej til de nordiske breddegrader

Verdens største pick-up
Klar til en pick-up test

BILTEST: Det er ikke lang tid siden at AutoNews Business havde fornøjelsen af at opleve verdens mest solgte pick-up  i Danmark, der var på et kort visit. Den amerikanske Ford F-serie er på rette kurs ind i el-alderen med en model, der er mere opsigtsvækkende end nogle af de tidligere muskelsvulmende V8-modeller. Den nye, gigantiske model F-150 Lightning drives af fire elmotorer på i alt 563 hk og momentet er på imponerende 1.050 Nm.

Vi har valgt, at give modellen navnet Big Mac, der med sine næsten 6 meter og sin kampvægt på over svimlende tre tons, klarer 480 km på en opladning via batteriet på 131 kWh, der får alle andre Pick-Up modeller, vi har testet til at ligne små legetøjsbiler.

Modellen er udstyret med bagsæder, der udstråler limousine tilstande. Bagsæderne gør den endnu dyrere i Danmark, da den herved betragtes som en personbil. På gule plader er den spot on. Den har 900 kg. nyttelast og må trække 4.500 kg. på krogen.

Da jeg også tester varevogne og pickup’s for Bygge- & Anlægsavisen, kan jeg kun sige at for håndværkeren, er den absolut også nyttig, da den kan fungere som en ekstern strømkilde, der leverer op til 9,6 kW. Hvis vi tager et smut til USA er prisen cirka 322.000 kroner. Spændende at se hvad den kommer til at koste, hvis den kommer til Danmark. Modellen har allerede imponeret Big Time i Norge, hvor den har fået flere tusinde forhåndsbestillinger. Grundet den store interesse i vores nordiske naboland, kan man forestille sig, at den nok også kommer til Danmark.

About Author

Kategorier