Viggo Laursen Autodele er med ombord i Tun Din Fremtid med et stort sponsorat!

Tun Din Fremtid har sikret en flot aftale med Viggo Laursen Autodele, så de nu er med ombord i Tun Din Fremtid-kampagnen som sponsor og samarbejdspartner!

Aftalen mellem Tun Din Fremtid og Viggo Laursen kom i stand på et møde i tirsdags, hvor Michael Laursen fik præsenteret de mange flotte resultater, Tun Din Fremtid-kampagnen allerede har skabt på kun det lille år, hvor kampagnens nye koncept har været på banen, samt kampagnens store potentiale, til at få langt flere unge til at vælge at blive mekaniker.

Michael Laursen kvitterede på mødet med et rigtig flot sponsorat, og Tun Din Fremtid er utrolig glade for at få Viggo Laursen A/S med ombord som en ansvarlig brancheaktør, der virkelig går ind og tager et medansvar for fremtidens lærlinge og arbejdskraft!

Viggo Laursen ville meget gerne – endda som én af de første – gøre en forskel ved at tage et medansvar for at sikre fremtidens lærlinge og arbejdskraft. Det er fantastisk dejligt at se en brancheaktør, der virkelig VIL noget på dette område og tør at gå ind og bruge ressourcer for at få løftet denne dagsorden og sikre, at langt flere unge vælger at uddanne til mekaniker!

En del af Advisory Board

Viggo Laursen har med deres meget flotte sponsorat både fået en plads i det nyoprettede Advisory Board samt er blevet en afgørende samarbejdspartner i Tun Din Fremtid kampagnen. Tun Din Fremtid glæder sig nu rigtig meget til samarbejdet om at få langt flere unge til at lære at tune deres fremtid og www.BlivMekaniker.nu

Tun Din Fremtid-kampagnen er for alvor kommet op i fart, og vores fokus er nu på at få vækstet og opskaleret de allerede etablerede succesfulde elementer, som kampagnen består af. Viggo Laursen er en af de første, og som brancheaktør kan man stadig nå at komme med ombord!

Vi ønsker at favne hele branchen. For jo flere vi er med, jo større en markedsføring kan vi køre overfor både de unge og forældrene. Det er bare med at hoppe på – vi er klar til at omsætte sponsorater til flere mekanikere på værkstederne!, afslutter Lucas Thelander Hultgren.

Dansk Bilbrancheråd opfordrer sine medlemmer til at støtte de virksomheder, som sponserer Tun Din Fremtid og dermed støtter kampen for flere mekanikere.

About Author

Kategorier