Avanceret batteridiagnostik revolutionerer elbilindustrien

Elbilindustrien er i hastig vækst, og ved at flere og flere vælger elektriske køretøjer, bliver behovet for præcis batteridiagnostik stadig mere presserende. AVILOO, verdens førende udvikler af batteridiagnostik, er et østrigsk baseret firma, der opererer på hele EU-markedet og derudover. Firmaet tilbyder en innovativ løsning, der kan forandre måden, vi forstår og vedligeholder elbilbatterier på.

AVILOO har specialiseret sig i at levere detaljeret og pålidelig diagnostik af batterier i elbiler og plug-in hybrid biler. Med deres avancerede teknologi kan de analysere batteriets tilstand og ydeevne på en måde, som hidtil har været umulig for almindelige bilister og mekanikere.

AVILOO har udviklet et unikt testsystem, der gør det muligt at gennemføre en grundig analyse af elbilbatterier uden at skulle skille bilen ad. Systemet involverer en OBD-enhed AVILOO Box, som nemt kan tilsluttes i bilen, hvor den opsamler data fra batteriet under normale kørselsforhold. Disse data sendes derefter til AVILOO’s servere, hvor de analyseres ved hjælp af avancerede algoritmer og maskinlæring.

AVILOO’s teknologi giver en nøjagtig vurdering af batteriets aktuelle tilstand, herunder dets kapacitet og eventuelle degradering over tid. Dette er afgørende for både ejere og købere af brugte elbiler, da batteriets tilstand har stor betydning for bilens værdi og ydeevne.

Forudsigelse af fremtidig ydeevne

Der er miljømæssige fordele ved at optimere brugen af elbilbatterier og forlænge deres levetid. AVILOO bidrager også til at reducere den miljømæssige belastning forbundet med produktion og bortskaffelse af batterier. Dette er et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

AVILOO’s teknologi har allerede fået positive anmeldelser fra alle vores kunder, bilforhandlere, leasing firmaer, forsikringselskaber, værksteder etc. Mange ser det som en gamechanger, der kan øge tilliden til elbiler og fremskynde overgangen til elektrisk transport. Særligt på det danske marked, hvor bæredygtighed og grøn teknologi står højt på dagsordenen, er interessen for AVILOO’s løsninger stor.

Med den stigende efterspørgsel efter elbiler og behovet for pålidelig batteridiagnostik er AVILOO godt positioneret til at blive en central aktør i branchen. Virksomheden planlægger at udvide sine tjenester og indgå partnerskaber med flere bilproducenter for at gøre deres teknologi til en integreret del af fremtidens elbiler.

AVILOO’s banebrydende arbejde med batteridiagnostik er et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig og effektiv fremtid for elbiler. Med præcis og pålidelig information om batteriers tilstand kan både ejere og producenter tage bedre beslutninger, der fremmer både økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Der er i øjeblikket to typer tests tilgængelige for kunderne:

AVILOO PREMIUM Testen er en TÜV-certificeret SoH-test, der tjekker batteriets ydeevne og giver detaljerede oplysninger om dets tilstand.

AVILOO FLASH Testen er en CARA-godkendt hurtigtest, der bestemmer drivbatteriets funktionalitet fra et batterisikkerhedsperspektiv.

Begge batteritests er nemme at håndtere. AVILOO BOX, en OBD-enhed specielt udviklet af AVILOO, skal tilsluttes køretøjets OBD-interface og starte AVILOO-appen.

Under AVILOO PREMIUM Testen skal batteriet være fuldt opladet og derefter afladet til et 10% ladningsniveau over en periode på op til syv dage gennem normale ture til kontoret, besøge venner osv. Under kørslen indsamles millioner af datastykker og sendes til AVILOO Battery Data Cloud platformen.

Efter afslutningen af testen vil du modtage AVILOO Battery Certifikatet via e-mail inden for to arbejdsdage med værdifuld information om batteriets tilstand og dermed batteriets værdi.

Med AVILOO FLASH Testen er det tilstrækkeligt at tilslutte AVILOO BOX til køretøjet i to minutter for at modtage en tilsvarende rapport om batterisikkerhed.”

Du kan læse mere om AVILOO på deres danske website: https://aviloo.com/home-dk.html

About Author

Kategorier