STS Biler A/S køber Lihn & Boi A/S og bliver én af landets største Toyota-forhandlere

Når vi hopper ind i et nyt år og skriver 1. januar 2024 udvider STS Biler A/S forretningen med yderligere 3 bilhuse i Viborg, Hobro og Bjerringbro. Med opkøbet af Lihn & Boi A/S – som også er Toyota-forhandler – kommer STS Biler A/S til at bestå af 8 afdelinger og beskæftige ca. 150 medarbejdere.

– Vi er superglade og stolte over at få kunder, personale og samarbejdspartnere fra Lihn & Boi A/S med på STS Biler A/S’ rejse mod fremtidens mobilitetsmarked. Det har vi arbejdet på et godt stykke tid, så det er lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse, fastslår adm. direktør hos STS Biler A/S Hanne Juul Jensen.

– Lihn & Boi A/S er en veldrevet familievirksomhed gennem mere end 50 år, som er baseret på et værdigrundlag, der er et perfekt match til STS Biler A/S. Begge virksomheders primære fokus er ubetinget kunde- og medarbejdertilfredshed. Det letter arbejdet med at skabe en fremtidig fælles kultur i alle 8 afdelinger, når Lihn & Boi A/S bliver til STS Biler A/S 1. januar 2024, påpeger Hanne Juul Jensen.

Lihn & Boi A/S’ ca. 40 medarbejdere fastholdes og vil fortsat servicere kunderne fra de 3 bilhuse i Viborg, Bjerringbro og Hobro efter den 1. januar 2024. Ligeledes vil de nuværende indehavere af Lihn & Boi A/S: Morten Lihn, Ole Lihn samt Kent Boi blive ansat i STS, så de kan tage det nye navn med ind og dyrke det i deres respektive netværk.

– Vi har altid haft et godt kollegaskab med respekt for hinanden, så da STS inviterede til dialog om et muligt samarbejde takkede vi straks ja. Resultatet blev et salg af alle aktiviteter i vores virksomhed til STS Biler A/S. Det har vi en god mavefornemmelse med, og vi er sikre på, at salget er det helt rigtige for Lihn & Boi A/S’ kunder, personale og øvrige samarbejdspartnere. De kan alle se frem til, at alt fortsættes i samme ånd…Og tilmed blive fremtidssikret, fremhæver adm. direktør i Lihn & Boi A/S Morten Lihn.

– Samtidig er timingen perfekt, da generationsskifte ville blive aktuelt inden for en kortere årrække. STS Biler A/S har allerede igangsat et generationsskifte og har en yngre ledelse med mange gode og spændende kompetencer. Dem ser vi frem til at blive en del af, slutter Morten Lihn.

Fra 1. januar 2024 repræsenterer STS Biler A/S Toyota i Holstebro, Herning, Viborg, Skive, Hobro, Ikast, Bjerringbro og Lemvig.

Aftalen er på plads! STS Biler A/S køber Lihn & Boi A/S: Fra venstre STS Biler A/S’ ledergruppe bestående af eftermarkedschef Henrik Stampe Jensby, salgschef Rasmus Kamp Thorsen, salgschef Nikolaj Christensen, adm. direktør Hanne Juul Jensen og fra Lihn og Boi A/S adm. direktør/ forhandler Morten Lihn, forhandler Ole Lihn og forhandler Kent Boi.

 

About Author

Kategorier