Super Dæk Service styrker organisationen med ny regionschef

Dæk- og værkstedskæden Super Dæk har ansat Steffan Meins Petersen som ny regionschef. Han kommer fra en tilsvarende stilling i branchen.

I efteråret styrkede Super Dæk sit landsdækkende netværk af dæk- og autoværksteder ved overtagelse af 9 afdelinger fra Euromaster. Med 71 Super Dæk afdelinger fordelt i hele landet, er det i den igangværende lancering af strategien frem mod 2026 besluttet at udvide regionsstrukturen fra 3 til 4 regioner.

Super Dæk har netop ansat Steffan Meins Petersen som regionschef i Super Dæk Service region Syd fra 1. marts, hvor nuværende regionschef Peter Larsen rykker til Region Hovedstaden for at styrke den strategiske tilstedeværelse og udvikling.

– Vi glæder os til at byde Steffen Mains Petersen velkommen som regionschef i Super Dæk Service region Syd til marts. Vi er netop ved at lancere en meget ambitiøs strategiplan, som Steffen med sin erfaring og brancheindsigt vil bidrage godt til, fortæller i Super Dæk Service, John Hornbech Christensen og uddyber:

I den forbindelse, og i kraft af den størrelse vi har fået, har vi delt vores regioner op i fire frem for tre, og Steffen kommer til at indgå i et stærkt regionschefteam, som sammen skal bringe Super Dæks afdelinger frem mod de strategiske mål. I Steffen får vi en meget erfaren profil, der med sine kompetencer inden for ledelse og organisationsudvikling og hans tekniske indsigt passer rigtig godt til Super Dæk Service og den udvikling, vi står midt i lige nu.

Super Dæk Service beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere.

About Author

Kategorier