Kendt koncern overtager fuldt ejet datterselskab til Mercedes-Benz Sverige AB

Hedin Mobility Group og Mercedes-Benz fortsætter deres mangeårige samarbejde, da Hedin køber Mercedes-Benz’ egen full-service forhandler i Malmø.

Hedin Mobility Group AB (publ) har indgået en aftale om at erhverve Mercedes-Benz Försäljnings AB (“Mercedes-Benz Malmø”), et fuldt ejet datterselskab til Mercedes-Benz Sverige AB. Købet omfatter alle Mercedes-Benz Malmøs aktiviteter inden for bilsalg og eftermarkedsservice samt ejendommen med 14.596 kvm bygningsareal, hvor forretningen drives.

Mercedes-Benz Malmø er en full-service forhandler, der tilbyder nye og brugte Mercedes-Benz personbiler og lette erhvervskøretøjer, udstillet i et 4.355 kvm showroom, samt klassens bedste eftermarkedstjenester. Beliggende i Malmøs primære bilområde Fosie, har Mercedes-Benz Malmø været en first mover for flere udviklingsprocesser, såsom at være en af ​​de første forhandlere i Sverige med MAR2020-konceptet.

Overtagelsen består af en medarbejderstab på omkring 137 fagfolk, som alle vil fortsætte deres ansættelse hos Hedin Mobility Group. I 2022 solgte Mercedes-Benz Malmø næsten 2.200 nye og brugte køretøjer.

Hedin Mobility Group begyndte at sælge Mercedes-Benz biler i 1985 og er i dag en betydelig europæisk repræsentant for mærket med mere end 90 salgssteder i 8 lande. Som hjemmemarked for Hedin Mobility Group spiller Sverige fortsat en vigtig rolle i virksomhedens fremtid. Fodaftryksoptimeringen af ​​Hedin Mobility i Sverige er et strategisk skridt, der understøtter den overordnede europæiske udvikling af koncernen. Gennem opkøbet af Mercedes-Benz Malmø styrker Hedin Mobility Group sin position i det sydlige Sverige.

Anders Hedin, grundlægger og administrerende direktør for Hedin Mobility Group udtaler: “Vores succesfulde partnerskab med Mercedes-Benz i Sverige er baseret på et forhold, der strækker sig over fem årtier, så vi er naturligvis meget glade for denne aftale og muligheden for at repræsentere mærket i syd for Sverige. Vi ser frem til at byde medarbejderne i Mercedes-Benz Malmø velkommen til Hedin Mobility Group og fortsætte med at give eksisterende og nye kunder i regionen en førsteklasses brandoplevelse.”

Med forbehold for myndighedsgodkendelse forventes transaktionen at blive gennemført i andet kvartal af 2024.

About Author

Kategorier