Peter Sahl bliver ny garantichef i Digital-Servicebook

Peter Sahl, tiltræder som den nye garantichef i Digital-Servicebook, en ildsjæl der brænder for at bilejere modtager en god og fair behandling i alle aspekter. Derudover bidrager han med at skabe forståelse af teknik, samt rettigheder mellem den professionelle og private, så der skabes transparens i relationen og dermed tryghed for den enkelte, til gavn for alle parter.

Kim Koch, CEO i Digital-Servicebook udtaler. ’’Ansættelsen af Peter Sahl er et led i en langsigtet og vigtig strategiplan om at styrke teamet. Digital-servicebook er på en rejse i EU, med samarbejdspartnere etableret i mange lande, hvor kurven af værksteder som benytter systemet, går stejlt opad. For Digital-Servicebook er ansættelsen af Peter Sahl meget vigtig, han kommer med en styrke og knowhow fra mange års erfaring i bilbranchen. Alt fra bilværksteder, bilimportører, bilforenings arbejde, hvor kundernes rettigheder var det vigtigste.’’

Vi har spurgt Peter Sahl, hvorfor har du valgt digital-Servicebook, hvad gør det interessant?
’’Når Digital-Servicebook og jeg har fundet sammen, så skyldes det at produktet præcis slår hovedet på sømmet, i forhold til hvad jeg brænder for. Digital-Servicebook er med til at sikre transparens og tryghed, både for eksisterende og kommende bilejere, ved at dokumentation for henholdsvis service og reparationer altid er opdateret, ikke bliver ødelagt eller forsvinder, og vigtigst af alt, så vil der være en historik man kan have 100% tillid til.

Da Digital-Servicebook ikke kun er nationalt, men som det eneste register i verden af sin slags, der går over landegrænser, så sikres der samtidig mod snyd med kilometertælleren, kloning og meget mere. Det er et enestående værktøj ikke kun for bilejeren/forbrugeren og værkstedet, men i særdeleshed også for bilforhandlere, finansieringsselskaber og myndigheder og mange andre.

Jeg har fulgt Digital-Servicebook fra den spæde start også fra sidelinjen, så der er tale om et forhold der har udviklet sig.’’

Peter Sahls ambitioner og bidragelse i Digital-Servicebook er, at der skal arbejdes på at sikre endnu bedre overblik og information så bilejere, værksteder, samt bilkøbere, hvad enten der er tale om private eller professionelle hurtigt kan få et indblik i en bils historik. Dernæst skal der ses på at gøre Digital Servicebook endnu mere relevant for bilejeren både i form af flere typer af dokumentation, eksempelvis også ved at levere nyttig information til drift af bil, i forbindelse med ejerskabet. Der er mange spændende tanker på tegnebrættet til fremtiden.

Peter Sahl tilføjer til sidst. ’’Det har været en fornøjelse at komme ind i ”familien” og alle har taget godt imod. Jeg har glædet mig til at springe ombord og til at blive en del af rejsen’’

CEO, Kim Koch udtaler også. ’’Peters Sahls opgave bliver at fastholde firmaets dna, ved at sikre bilværkstederne og gøre, at bilejerne får alt den hjælp og data som de skal have. Det er vigtigt at de er beskyttet, så godt som overhovedet muligt. Bildata er frit tilgængeligt, og det er kundernes valg hvilket værksted og hvem der skal servicere deres biler. Her går vi ind og løser problemet, da vi tilbyder et unikt produkt der kan bruges på tværs af alle bilmærker, værksteder, lande og meget mere. Det er vigtigt for os, at vi kan styrke tilliden og forstærke sikkerheden i bilbranchen. Vores system sikrer den private bruger og forhandlere i garantisager og imod mange former for svindel, fx kilometerfusk, forkert servicereret, kloning. Dette kan benyttes gratis. Peter Sahl pådrager sig et stort arbejdsområde, hvor han udover ovenstående, også vil arbejde for at understøtte grossister, reservedelsleverandører og deres kæder. 

Teamet vil over de næste måneder blive styrket yderligere, da Digital-Servicebook er i stigende eksponentiel vækst. Vi er gået fra at være et godt forankret firma i norden, til at pågribe sig større markeder i udlandet.Derfor bliver det afgørende at vi har det helt rigtige team.’’

Peter Sahls, bilrejse går langt tilbage, med en erfaring i branchen på mere end 35 år. Blev udlært mekaniker i slutningen af 80’erne hos Jens Winther i Roskilde, derefter blev det til et par år i forsvaret, som bl.a. sergent. I 90’erne blev der samlet endnu mere erfaring som mekaniker hos bl.a. Bruus-Jensen Automobiler og Søren Hvalsø. Det blev også til en tid i Statens Bilinspektion, hvoraf især sidstnævnte vækkede en interesse for at bedre bilejerens oplevelse i ejerskabet.

I 1999 tog det for alvor fart, her tiltrådte Peter Sahl stillingen som kundeansvarlig i Peugeot Danmark, dette blev til knap 10 år, med håndtering og samarbejde i hele landets værksted- og forhandlernetværk. Derefter blev det til et kort visit uden for autobranchen som servicemanager i Battenfeld Danmark, der leverer og servicerer maskiner og udstyr i plastindustrien.

De sidste 12 år blev tilbragt i FDM, hvor det at arbejde for bilejerens muligheder og rettigheder ud fra mange forskellige aspekter var i højsædet. En arbejdsplads der var ’’fantastisk spændene’’ udtaler Peter.    

Digital-Servicebook, er den klassiske servicebog gjort digitalt, og samtidig et kæmpe bilregister med informationer. Et online referenceværktøj som hjælper bilejere og værksteder med at holde styr på serviceeftersyn, servicehistorik og andre vigtige informationer. I stedet for at have alle vigtige informationer stående i en uoverskuelig fysisk servicebog, der nemt går tabt eller bedrages, er det hele samlet sikkert digitalt.

Kan både tilgås via Digital-Servicebook appen, og på hjemmeside. I bilhandel: Ved køb, få adgang til pålidelig dokumentation. Som ejer, hold styr på de påkrævede serviceeftersyn og oprethold din garanti. Ved salg, stil pålidelig dokumentation til rådighed og bevar bilens gensalgsværdi. Alle informationer om bilen gemmes digitalt og er beskyttet mod manipulering. Sikrer både kunderne imod bedrageri og garanti sager, men også forhandlere imod kilometer fusk, kloning og meget mere. Det er en Win-Win.

 

About Author

Kategorier