Nyt Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 til sikker 4×4 kørsel i al slags terræn uanset vejret

Følelsen af frihed og eventyr uanset terræn og underlag. Det er indbegrebet af 4×4-kørsel! Bridgestone har bygget videre på sine erfaringer fra udviklingen af verdens første supercar Run Flat terrændæk til Lamborghini Huracán Sterrato og lancerer nu et nyt premium terrændæk, Dueler All-Terrain A/T002.

Kørsel på grusveje, tørt og støvet. På opkørte skovveje, tunge og våde af regn og snesjap. I marken. Og retur op på landevejen, med fast asfalt under dækkene. 4×4 kørsel stiller ultimative krav til bil, dæk og fører, både off-road og on-road.

Sikker håndtering i al slags terræn uanset vejret
Dueler All-Terrain A/T002 er designet til både off-road og on-road kørsel under alle vejrforhold. Highlights omfatter:

Aggressivt mønsterdesign giver bedre tilpasning og respons i forskellige typer terræn. Den innovative, sekskantede blokform og mønsterarkitektur på Dueler All-Terrain A/T002 giver fremragende trækkraft og bremsebalance på forskellige overflader, og godt greb i både mudder og sne. Samtidig holdes dækkets rent, når det er tilbage på asfalt.

Fremragende vådt og tørt greb giver ultimativ kontrol både ved kørsel ligeud og ved svingmanøvrer, hvor dækkets høje indhold af silica giver en overlegen vedhæftning på våde overflader. Dueler All-Terrain A/T002 er også certificeret med 3PMSF og M+S-mærkning, hvilket gør det fuldt vinterklar i overensstemmelse med lovgivningen for vinterdæk.

Kilometertallet er forbedret med 40 % sammenlignet med sin forgænger Dueler A/T001, muliggjort af dækkets maksimerede fodaftryk og optimerede kontaktflade.1)

Virtuel dækudvikling giver større nøjagtighed og fleksibilitet i udviklingsarbejdet
Dueler All-Terrain A/T002 er designet og testet på Bridgestones europæiske R&D Center ved hjælp af Virtual Tire Development-teknologi.

Ved hjælp af sin egenudviklede, virtuelle dækudviklingsteknologi har Bridgestone designet dækket digitalt, og testet og finjusteret det virtuelt, før man har fremstillet prototyper og er gået videre til fysiske tests. Det er en proces, der giver stor nøjagtighed og fleksibilitet i udviklingsarbejdet samtidig med, at man reducerer brugen af råmaterialer og udledningen af CO2.

Dueler All-Terrain A/T002 er udviklet og fremstillet i Europa og fås i 43 størrelser fra 15 til 19 tommer.

1) Baseret på internt benchmark Dueler All-Terrain A/T002 vs. Dueler A/T001 (ref. størrelse 265/65R17)

About Author

Kategorier