Italiensk dækleverandør indgår strategisk samarbejde med dansk grossist

Den italienske dækleverandør Pirelli har indgået strategisk samarbejde med au2parts, hvilket gør at den danske grossist kan tilføje endnu et dækmærke til dæk menu’en. Et sortiment som også omfatter Continental, Tyfoon og Mastersteel.

Pirellis salgschef i Danmark, Søren Bjørn, udtaler til AutoNews Business: ”Vi er meget glade for det nye samarbejde med au2parts, som vil give os mulighed for markant at øge vores tilstedeværelse af vores Premium-dæk på det danske marked.”

Indkøbschef hos au2parts, Carsten Randrup, supplerer: ”Hos au2parts er vi meget tilfredse med, at det er lykkedes os at få endnu en stærk leverandør af dæk i vores program. Det nye samarbejde giver os endnu bedre mulighed for at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter højt ydende specialdæk. Timingen af dette samarbejde er gunstig, da det danske marked oplever en markant stigning i efterspørgslen efter dæk specielt designet til el- og hybridbiler.

Netop elbiler kræver et stærkere dæk, der kan holde til både den tunge vægt af elbiler samt deres højere moment. Pirelli er bl.a. kendt for udviklingen af sin Elect-teknologi, som er dæk skræddersyet til elbilers specifikke behov.

Pírellis Elect-dæk er produceret med en lav rullemodstand for at sikre et lavt energiforbrug og optimerer dermed batteri-levetiden. For at undgå overdrevet slid som følge af det øjeblikkelige drejningsmoment til hjulene, har Elect dækket en specifik sammensætning, som sikrer øjeblikkeligt vejgreb. Derudover er dækket specielt konstrueret til at understøtte den forøgede vægt på elbilen.

Det nye samarbejde med Pirelli øger samtidig tilgængeligheden af større dæk til prestige og premium-modeller fra verdens førende bilproducenter i overensstemmelse med Pirellis Perfect-Fit-filosofi.

About Author

Kategorier