Digital Servicebook har sat fokus på det norske marked. Hjemmesiden er relanceret, og i sidste måned ansatte firmaet en ny salgschef i Norge. 

Et spænnende marked

Med 3500 godkendte værksteder i Norge er der et enormt potentiale. Derfor er Stian Olsen-Bjerke tiltrådt som salgschef for Norge i april. Han kommer fra en stilling som sælger og Autoplus+ specialist i Nds-Group og kender dermed markedet særdeles godt.

Stian udtaler: “Jeg valgte Digital-Servicebook, da det var en mulighed som var vanskelig for mig at sige nej til. Et spændende projekt som på kort tid har fået stor vækst i Danmark, hvilket nu har resulteret i at man også vælger at satse stort i Sverige og Norge også. Dette er en utfordring som jeg vældig gerne vil være med til at bygge op og som jeg samtidig har stor tro på.”

Udnævnelsen glæder også administrerende direktør Raziel Bareket:

“Vi er vældig glade for at vi nu endelig kan give nordmændene den opmærksomhed det kræver og sørger for at værkstederne får den service de har krav på. Ansættelsen af Stian er en vigtig brik i vores strategi for at realisere det store potentiale, som vi mener er i Norge.”

Ny norsk hjemmeside

Et andet vigtigt tiltag er relanceringen af den norske hjemmeside. Det fremstår nu mere elegant og indbydende – og kommunikationen og fordelene med Digital Servicebook fremhæves endda mere.

På hjemmesiden finder man information om funktioner, integrationer, priser og har mulighed for at få en gratis 30-dages prøveperiode for de norske værksteder.

 

 

About Author

Kategorier