Tesla vil være synlig i landets storcentre

Denne sommer er der for alvor blevet sat strøm til landets storcentre. For Tesla har nemlig opsat 40 splinternye Supercharger-ladere ved to af DSC’s shoppingcentre. Her er det henholdsvis City2 og Lyngby Storcenter, der lægger hus til de nye Superchargers, som skal gavne de mange sjællandske besøgende, der ankommer til centrene i elbil.

DSC også kendt som Danske Shoppingcentre er markedsledende i Danmark inden for shoppingcentre med 17 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 68 millioner kunder. Nu har yderligere to af DSC’s shoppingcentre fået Tesla-ladestationer. Denne gang er det Lyngby Storcenter og City2, hvor hele 40 Supercharger-ladere er opsat.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på ladeløsninger, der giver vores kunder mulighed for både at oplade elbilen og gøre deres daglige gøremål i vores shoppingcentre på en og samme tid. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde vores sjællandske besøgende Tesla Superchargers i både City2 og Lyngby Storcenter,” siger Kristian Mortensen, Chief Technical Officer hos DSC.

12 af laderne står ved Lyngby Storcenter, mens de resterende 28 står ved City2. De er alle Teslas V3-model, som sikrer en hurtig opladning, og som kan bruges af alle bilmærker. Derudover kan de nye Superchargers lade op til 250 kilowatt, og for eksempel kan en Tesla Model Y oplade til omkring 275 kilometers rækkevidde på bare 15 min.

De nye Superchargers er en del af en større aftale mellem DSC og Tesla, der i løbet af det sidste år har opsat 92 Superchargers ved fem forskellige shoppingcentre, fordelt over hele Danmark. Ud over de 40 nye Supercharger-ladere står der 16 Superchargers ved Aalborg Storcenter, 16 ved Randers Storcenter og 20 ved Kolding Storcenter.

”Det vigtigste for os er selvfølgelig at give vores besøgende den bedst mulige shoppeoplevelse. Det inkluderer også at tage højde for de af vores kunder, der besøger os i elbil. Derudover vil vi i DSC også gerne være med til at fremme grønne transportmuligheder, og derfor er vi enormt stolte over endnu engang at udvide vores aftale med Tesla,” siger Kristian Mortensen.

Der er dog endnu flere Superchargers på vej. Ved Kolding Storcenter er der nemlig planlagt en stor udvidelse, hvor antallet af Superchargers fordobles. Dermed ender shoppingcentret med at have 40 Superchargers i alt, hvilket gør Jyllands største shoppingcenter til den største Tesla-ladestation i Danmark.

Tesla har åbnet Showroom i Ålborg Storcenter

Men det er ikke kun i form af ladestandere, at Tesla er synlige overfor Hr & Fru Danmark. Bilmærket har f.eks. også åbnet et Showroom i Ålborg Storcenter i denne måned, hvilket gør at Tesla er blevet en central del af storcentret.

Det nye showroom, er det første showroom, der åbner i et dansk shoppingcenter.

About Author

Kategorier