Indstillingsprocessen skærpes til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023

I øjeblikket vælter det ind med indstillinger fra ejere og ansatte, der har sin daglige gang i branchen. De pågældende indstillinger er til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023. Deadline nærmer sig dag for dag, hvilket gør at mange er kommet ud af starthullerne.

Som noget nyt har prisuddelingen i år skærpet indstillingsprocessen i de forskellige kategorier, der ikke vedrører køretøjer. Det betyder, at når indstillingsperioden er slut, kontaktes alle virksomheder som hver enkelt indstilling vedrører, således at hver enkelt indstillede virksomhed efterfølgende har muligheden for at uddybe indstillingen med f.eks. mere info om virksomheden, regnskab, vækst, presseomtale, fotos / video, marketingmateriale etc.

Årsagen til at man har udvidet denne del i indstillingsprocessen til de forskellige kategorier er fordi, at der er meget fart på “motorvejen” i dagligdagens gøren og laden hvilket gør, at vi ønsker at alle Jury medlemmer bliver klædt endnu bedre på til deres jury arbejde. I denne branche ændre tingene sig konstant i markedet uanset om det er bilmærker,  hvilket gør branchens prisuddeling har skruet på diverse parametre igennem årene. 

Leasingbranchens kategorier 

Hvad angår kategorierne “Årets Erhvervsleasingselskab” og “Årets Privatleasingselskab” vil der også her være en optimering af selve indstillingsprocessen efter at indstillingerne er indsendt via autoawards.dk  

Leasingbranchen har ændret sig markant igennem årene. Idag er der mange i branchen, der kalder sig et leasingfirma. Det kan både være firmaer, nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere etc.
Driver man et leasingfirma eller formidler man leasingydelser. Der er stor forskel. Men slut kunden oplever stort set det samme. De har fået en ny bil, der er leaset. 

Det gør, at alle de indstillede virksomheder indenfor leasingkategorierne, vil blive kontaktet, således at de kan bekræfte om de driver eller formidler et leasing firma/ydelser. Desuden har de hver især muligheden for at tilføre mere info om virksomheden, regnskab, vækst, presseomtale, fotos / video, marketingmateriale etc. 

Det betyder, at når de nominerede offentliggøres vil det være opdelt om man driver eller formidler.  

Indstil idag – Deadline er den 8. september kl. 16.00

Det tager kun et til flere minutter at sætte sig til tasterne for at indstille sin virksomhed, bilforhandler, værksted, produkt, leasing firma, forsikringsselskab etc. til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023 på autoawards.dk

Hvert år opleves det, at telefonen ringer eller mails sendes til Auto Awards, da der tidligere er flere i branchen, der er kommet for sent ud af starthullerne og derved ikke blevet taget i betragtning til de prestigefulde Award statuetter, da deadline var overskredet.

Skal du med til dette års Auto Awards 2023 tirsdag 21. november 2023
Hvert år er Auto Awards et kæmpe tilløbsstykke for bil- autobranchen. Folk kommer fra hele landet for at hylde branchen, netværke, samt opleve det store anlagte show i Cirkusbygningen, København. Dig og dine kollegaer kan også komme med ved at gå ind og booke billetter på autoawards.dk

Når det kommer til indstillinger er der over de sidste tre år kommet 260 indstillinger i 2022 og 245 indstillinger i 2021, såvel 173 indstillinger i 2019. Det er udover indstillinger for køretøjer.

Igen i år nedsættes der en professionel Award jury, som er ved at blive sammensat bestående af branchefolk. Hvad angår kategorierne for køretøjer er der en Bil Jury bestående af professionelle motorjournalister.

Som tidligere publiceret vil Branchen opleve, at Auto Awards kommer med nye spændende nyheder i forbindelse den store prisuddeling, der publiceres i løbet af August. Første store nyhed publiceres i den kommende uge.

Sidste år slog rekord i antal stemmer

Sidste år kunne dem, der var nominerede brøste sig med at hele 65.453 stemmer var tikket ind på de nominerede. Vinderne for bil- autobranchens prisuddeling kåres tirsdag 21. november i Cirkusbygningen, København.

Du har mulighed for at indstille i forskellige kategorier og fremhæve dem, som du syntes, gør det rigtig godt i branchen.

Indstil til Auto Awards 2023 på nedenstående link

Se mere om hvordan du indstiller i de forskellige kategorier til Auto Awards, samt hvordan du kommer med til den store prisuddeling i Cirkusbygningen tirsdag den 21. november etc.
– Indstil her, Klik her: https://www.autoawards.dk

 

Her ses sidste års vindere til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2022.

About Author

Kategorier