Tesla lancerer nyt prøvekørselskoncept i Danmark

Tesla lancerer Selvbetjent prøvetur – et innovativt prøvekørselskoncept på flere lokationer rundt om i Danmark.

Siden Teslas grundlæggelse for cirka 20 år siden har vores modeller været forbundet. Denne funktion bidrager til en helt ny biloplevelse. Udover at ejerne nyder kontinuerlige over-the-air softwareopdateringer, der giver bilerne nye funktioner, kan Tesla Service fjernanalysere bilerne og reparere dem på afstand og give en serviceoplevelse, der matcher det 21. århundrede.

Nu tager Tesla et nyt disruptivt greb, der gør det endnu nemmere at prøvekøre. Med Tesla Selvbetjent prøvetur kommer vi endnu tættere på kunderne, og de kan prøvekøre, mens de udfører andre ærinder, på en nem og effektiv måde.

Med en helt digital prøvekørselsoplevelse, hvor kunden guides, og bilerne åbnes og startes med Teslas mobilapp på afstand, bliver Tesla-oplevelsen tilgængelig for endnu flere rundt om i Danmark. Den nye prøvekørselshub lanceres i Glostrup (Sjælland) og Sønderborg (Jylland) og vil komme til flere byer i løbet af året.

Teslas nye Selvbetjente prøveturs-hub er placeret hos Elgiganten i Glostrup og Sønderborg og åbner op for de første prøvekørsler d. 15. maj. Når kunden booker en prøvekørsel på www.tesla.com/da_dk/drive eller på stedet via QR-koden på bilen, guides kunden af Teslas virtuelle team gennem hele prøvekørselsoplevelsen. Inden prøvekørslen får kunden adgang til instruktionsvideoer, og bilens touchscreen giver en enkel og intuitiv oplevelse. Det digitale koncept kendetegnes ved effektivitet og enkelhed.

Model Y og Model 3 indtog første- og andenpladsen på podiet for de mest solgte bilmodeller i Danmark i 2023, og Tesla blev det største bilmærke i Danmark. Denne historiske milepæl bekræfter bilernes unikke position på markedet og leverer en komplet oplevelse til kunderne. Model Y og Model 3 imødekommer behovene hos forbrugere, der leder efter langtidsholdbare, bekvemme, effektive, sikre og sjove biler. De har også adgang til Teslas +14.000 Superchargers i Europa og et innovativt og modent eftermarkedsnetværk.

Kunden booker en prøvekørsel til Teslas innovative Selvbetjeningsteknologi her: www.tesla.com/da_dk/drive

About Author

Kategorier