ScanDybbroe ser grønt

Den danske OE-leverandør ScanDybbroe A/S har i over 50 år været leverandør til den danske autobranche. Efter alle disse år er det nu tid til fornyelse i forskellige henseende. Virksomheden, med beliggenhed i Randers er i gang med at rebrande sig selv, efter at have haft en vækstrate på 26% i 2022.

Alle 20 fuldtidsansatte er i den forbindelse klar til at bringe OE-leverandøren til nye højder, der siden 2008 har været specialist af nye originaldele og OE-skadesdele til skadesværksteder i autobranchen, heriblandt medlemmer af SKAD og Eurogarant. Desuden har firmaet et tæt samarbejde med værksteder og bilforhandlere over hele Danmark.

Nu skrives der 2023 og branchen er i gang med en grøn udrulning, hvilket gør, at ScanDybbroe ønsker at følge trop i forskellige henseender. Vi ønsker, at synes i gadebilledet og ved leverancer ude hos vores kunder. Derfor har varebilerne også fået en overhaling med et nyt frisk look, hvor de er grønne, så de matcher firmaets logofarve og firmaets grønne profil.

About Author

Kategorier