Partnerskab er indgået for at forbedre premium opladningsoplevelse

Spirii har netop annonceret sit officielle partnerskab med Audi. Dette samarbejde sigter mod at forbedre den premium opladningsoplevelse ved Audi opladningshubber ved at udnytte avancerede teknologier som Plug&Charge gennem Spiriis elbilopladningsplatform.

Plug&Charge-teknologien giver elbiler mulighed for automatisk at godkende og starte opladning, når de tilsluttes, takket være et indlejret softwaresystem i Audis elbiler og andre Plug&Charge-aktiverede køretøjer. Denne problemfrie interaktion mellem køretøj og oplader forbedrer bekvemmeligheden og forenkler opladningsprocessen.

Samarbejdet fokuserer i første omgang på Audis opladningshubber i større tyske byer og tackler udfordringen med hurtig opladning i byområder, hvor strømtilgængeligheden ofte er begrænset. Disse hubber anvender power cubes med andenlivs- og solcelledrevne batterier, der oplagrer energi natten over for at imødekomme høj efterspørgsel i dagtimerne. Derudover kan Audi udnytte Spiriis platform til at implementere fleksibel prisfastsættelse, hvilket tillader lavere priser i perioder med lav efterspørgsel for at motivere til opladning hele dagen.

Tore Harritshøj, CEO og medstifter af Spirii udtaler: “Hos Spirii er vi begejstrede for at indgå partnerskab med en fremtidsorienteret virksomhed som Audi, der er fuldt ud rustet til at omfavne de nyeste opladningsteknologier, såsom Plug&Charge. Jeg er sikker på, at vores fælles indsats vil forbedre opladningsoplevelsen og fremme bæredygtig bymobilitet.”

Ralph Hollmig, Senior Director Premium Charging hos AUDI AG, tilføjer: “Dette partnerskab med Spirii passer perfekt til vores forpligtelse til at levere premium og problemfrie oplevelser for vores elbilsbilister. Som et premium bilmærke stræber Audi efter at tilbyde en premium opladningsoplevelse, hvilket kræver en premium back-end løsning. I Spirii har vi fundet en fremtidssikret partner, der er i stand til at hæve barren for hele elbilindustrien.”

Audi opladningshubberne tilbyder højtydende opladningstjenester og er åbne for offentligheden, uanset bilmærke.

Audi opladningshubberne vil være synlige i myAudi App, inklusive en Audi-only reservationsmulighed, Spiriis opladningsapp, Spirii Go, navigationssystemerne på tværs af alle VW Group biler og i de fleste opladningsapps og -kort på markedet. Audi opladningshubberne er desuden en del af Selected Partners Network of Elli, en tjenesteudbyder inden for elektrisk mobilitet (eMSP) i VW Group.

About Author

Kategorier