Kreative elbilskoncepter blomstrer

Nissan hiver iøjeblikket en masse kreative elbilskoncept esser op af ærmet. Som forsmag på Japan Mobility Show i Tokyo afslører Nissan digitalt en serie af spændende elbils-koncepter, der redefinerer SUV-rummet og gør minivans cool. Den sidste i rækken afsløres på udstillingen den 25. oktober i denne uge.

Alle bærer navnet Hyper for at understrege den følelse, de forventes at frembringe. Hvert koncept har en særlig karakter og individuelle funktioner, der tilfører ekstra værdi til forskellige levevis. Koncepterne skal hjælpe kunderne med at kunne sætte et positiv aftryk på vores planet uden at gå på kompromis med stil eller det sjove ved at køre bil.

Nissan Hyber Urban henvender sig til målgrupper med sofistikeret smag, der prioriterer bæredygtighed og som opholder sig mest i byen. Bilen lever op til dette publikums kræsne smag uden at stå for meget ud. Nissan Hyber Adventure henvender sig til fri lufts-folket, der vil udforske naturen og som har en aktiv livsstil Og i minivan’en Nissan Hyber Tourer er der plads til venner og familie med en helt ny rumfølelse. Sidste digitale afsløring er Nissan Hyper Punk, som handler om stil og innovation. Blandt andet er interiøret designet i origami-stil, med kameraer rundt om bilen, der fanger landskabet og AI funktioner, hvor man kan vælge Manga-stil eller grafiske mønstre, der så bliver vist på tre skærme, hvilket giver et rum, hvor virkelighed og fiktion sammensmeltes. Der er også biosensorer i nakkestøtterne, der registrerer førerens humør og vælger musik og belysning, der passer.

Nissan’s vision for Japan Mobility Show (JMS) understøtter virksomhedens ufravigelige dedikation om at berige folks live og at revolutionere elbils-landskabet med transformerende produkter og teknologier.

Fuldt integreret i elbils økosystemet

Alle Nissan Hyber bilerne vil også være fuldt integreret i elbils økosystemet med deres imponerende V2H (bil-til-hjem) funktioner, der kan levere energi til hjemmet med mulighed for energibesparelse. Og som følge af V2G (bil-til-elnet) mulighed, kan kunderne være med til at levere overskudsstrøm til elnettet, støtte elforsyningen og spare penge samtidig. Det intelligente lade styringssystem har AI funktioner, der automatisk kan lade bilen og / eller sende energi til energiforsyningsselskabet og dermed skabe en effektive balance i flowet af energi.

Koncepterne understøtter også bæredygtighed i forhold til levetid, hvilket gør det ideelt for folk, der værdsætter holdbarhed i de ting, de ejer. Hardware opdateringer og løbende softwareopdatering sikrer et fornyende ejerskab over tid. For eksempel kan interiøret udskiftes med et nyt instrumentpanel med seneste opdateringer inden for teknologi og trends i grafik og brugerflader.

Bilerne repræsenterer fremtidens design og teknologi inden for Nissans elektriske tilbud og er en del af Nissans ambitiøse og omfattende elektrificeringsplan. For nylig viste Nissan en anden koncept elbil til Europa – Concept 20-23 som AutoNews Business oplevede på tæt hold i London – og globalt har Nissan som mål at introducere 27 elektrificerede modeller under Ambition 2030. Af disse vil 19 være elbiler. Herudover arbejder Nissan på at introducere kobalt-fri batteriteknologi, som også vil nedbringe prisen på batterierne. Samtidig er målsætningen at starte salg af all-solid-state batterier i løbet af finansåret 2028, hvilket vil være et gennembrud med hensyn til pris, lade hastighed og ikke mindst rækkevidde. Nissan går en spændende elektrisk fremtid i møde.

About Author

Kategorier