Kæmpe autogrossist solgt

Fredag i forrige uge blev der åbnet til konkursboet for den store norske autogrossist NDS Group AS, tidligere Hellanor, som det tyske investeringsselskab Aurelius har ejet siden 2018. Nu er konkursboet  solgt til en ny spiller på det norske markede.

AutoNews Business har fået bekræftet, at NDS Group er solgt til det schweiziske selskab Autoparts United. Det nye firma lægges i Autoparts United Norway AS, der har købt konkursboet NDS Group. Autoparts United er en del av Nexus Automotive, et europæisk selskab som er indkøbsansvarlig for aktører i eftermarkedet.

Nexus Automotive ejer 40% af Örum i Finland, der både er autogrossist og står bag en værkstedskæde, der er konkurrent til Mekonomen-ejede Koivunen.

Endvidere samarbejder Örum med Bosch Car Service i Finland, da NDS Group var den ene af to leverandører til Bosch Car Service i Norge. Da både NDS Group og Örum har haft en stor rolle i Hellanor i Finland, ser det ud til at de bliver en del af samme koncern.

Aurelius, der ejede norges andenstørste autogrossist NDS Group havde over længere tid forhandlet med Autoparts United om et salg. Men da de ikke kom overens, blev NDS Group til sidst nødt til at kaste håndklædet i ringen og erklære sig konkurs.

AutoNews Business for en uge siden hele baggrunden for konkursen, såvel omsætningstal etc. som du kan læse her: https://autonewsbusiness.dk/kaempe-autogrossist-er-gaaet-konkurs/

About Author

Kategorier