Største tilmelding nogensinde til AutoBranchen Danmarks Årsdag

Om to dage lukkes der for tilmelding til brancheorganisationen AutoBranchen Danmarks Årsdag, der afholdes Torsdag den 28. september 2023. Her byder Adm. direktør Gitte Seeberg velkommen til en dag, hvor man kan blive klogere på branchen og dens udvikling.

Årsdagen afholdes på Remisen i Brande og igen i år er der masser af relevante emner for alle på agendaen, hvad enten interessen er rettet mod elbiler, og hvordan de vil påvirke indtjeningen på eftermarkedet, batteriteknologi, regeringens ambitioner på bilområdet, skadesbranchens tilstand eller de nye EU-krav til klima- og bæredygtigheds­rapportering, der vil gælde hele branchen.

AutoNews Business har talt med Charlotte Brix Andersen, Chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation hos AutoBranchen Danmark, der udtaler: “Vi er næsten oppe på 300 deltagere i år, det er rekord. Der er virkelig også mange spændende ting på programmet som kan nærstuderes på vores hjemmeside. Der er alt lige fra, hvordan elbilerne vil påvirke eftermarkedet. Her skal vi høre fra Gumpen Biler i Norge. Den seneste viden inden for batteriteknologi. Der er mulighed for at høre om de kommende krav til virksomhederne om klima- og ESG regnskab, aktuelle juridiske problemstillinger og til hvad de unge ønsker af deres arbejdsplads og meget mere.”

Tilmeldingen lukker nu på onsdag den 20. september kl. 10.00 og det er gratis at deltage.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her: https://autobranchendanmark.dk/event/autobranchen-danmarks-aarsdag-2023/

About Author

Kategorier