XPENG Danmark indgår samarbejde med Ejner Hessel A/S

XPENG Danmark og Ejner Hessel A/S har underskrevet en hensigtserklæring om et partnerskab, der vil gøre Ejner Hessel til agent og autoriseret servicepartner i Danmark. Allerede i løbet af december vil Ejner Hessel hjælpe XPENG med at øge leveringskapaciteten af de mange solgte biler til de ventende kunder, og fra første kvartal 2024 vil man kunne prøve, købe og få serviceret en XPENG fra udvalgte Ejner Hessel lokationer. Med det fremtidige partnerskab øger XPENG hurtigt sin fysiske tilstedeværelse i Danmark.

XPENG er på kort tid blevet taget rigtig godt imod på det danske marked, hvor man har kunnet prøve dem ved de Experience Centers, XPENG allerede har åbnet. Nu bliver det endnu lettere at opleve XPENG.

Jens Olsen, Managing Director hos XPENG Danmark: “Vi er blevet taget virkelig godt imod i Danmark og er taknemmelige for den store interesse, vi oplever. For at kunne imødekomme interessen og samtidig sikre både nye og eksisterende kunder de bedst mulige oplevelser, har vi siden starten satset på stærke partnerskaber. Nu er tiden moden til at udvide vores netværk for salg og service af vores biler, og sammen med Ejner Hessel sikrer vi netop dette. I Ejner Hessel har vi fundet en stærk, professionel og ambitiøs partner, der som os sætter netop den gode kundeoplevelse i fokus, og som har bevist igennem årtier, at de kan levere på et konstant og højt niveau. Det er vores ambition allerede i år at begynde udlevering af biler fra nogle af Ejner Hessels lokationer til de mange kunder, som venter på deres nye XPENG – så vi får hurtigt fælles glæde af partnerskabet.”

Hos Ejner Hessel er de også glade for det nye partnerskab med XPENG og Benjamin Mahr, administrerende direktør hos Ejner Hessel A/S, udtaler:

”Vi glæder os til endelig at komme i gang med XPENG. Vi havde de første møder for mere end 2 år siden og har været i dialog lige siden. Bilerne begynder nu for alvor at komme til Danmark, og kunderne begynder at efterspørge dem. Derfor glæder vi os over at kunne tilføje et af de måske stærkeste nye elbil-brands til vores portefølje. Der er tale om et produkt, som passer rigtig godt ind blandt de andre mærker, vi sælger og servicerer, både når det gælder salg og leasing til private, men også igennem vores stærke samarbejde med leasingselskaberne forventer vi at kunne løfte salget betragteligt.”

”De to nuværende modeller er stærke kort i vores salgsudstillinger, og med endnu en spændende model til næste år tror vi på, at vi står stærkt rustet til at konkurrere mod de mest populære modeller på markedet. Det giver os en tro på et stærkt salg af XPENG-modellerne, og sammen med XPENGs nuværende forretninger vil vores fire nye afdelinger gøre det væsentligt nemmere for kunden at købe og servicere sin nye XPENG over hele Danmark,” understreger Benjamin Mahr.

XPENG slog i weekenden d. 18. og 19. november dørene op til sit nye Experience Center i Fredericia med det formål at gøre bilerne mere tilgængelige for danskerne fra Fyn og Jylland. For at kunne understøtte denne ambition yderligere vil man således i løbet af 1. kvartal 2024 også kunne prøvekøre, købe og få serviceret sin XPENG hos Ejner Hessel i både øst og vest, som supplement til det nuværende salgs- og service-set up hos XPENG.

About Author

Kategorier