Mestrer titlen som Årets Værkstedskæde

Ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023, er AutoMester netop kåret som Årets Værkstedskæde. Den prestigefulde statuette kan delvist tilskrives AutoMesters kontinuerlige fokus på nye tiltag, der sikrer, at de følger med tiden og kan servicere kunderne bedst muligt.

I en branche præget af hastige forandringer og teknologisk udvikling er evaluering og nytænkning afgørende. Prisuddelingen har til formål at anerkende og hylde de nøglespillere i bil- og autobranchen i Danmark, der gør en betydelig forskel og sætter en inspirerende standard for hele sektoren. Auto Awards-statuetterne tildeles således de virksomheder, der har været toneangivende og drivende inden for specifikke kategorier. Vinderne kåres på baggrund af stemmer fra tre parter: Award juryen (50 %), bil- og autobranchen (25 %) samt offentligheden (25 %).

Dette år var tredje gang, at AutoMester kunne køre hjem med statuetten som “Årets Værkstedskæde”. Også i 2019 såvel som i 2020/21 kunne AutoMester gå hjem med den prestigefyldte statuette. Dette skyldes blandt andet, at kæden har den højeste kendskabsgrad i den frie autobranche, et godt forretningskoncept, høj kundetilfredshed og fokus på bæredygtighed.

Høj ekspertise og faglig kompetence

Det er blandt andet en høj grad af faglige kompetencer og omfattende ekspertise, der forbindes med kædenavnet. Det skyldes AutoMesters store indsats for at opdatere sig inden for bilindustriens seneste fremskridt, ligesom alle kædens værksteder er bemandet med uddannede mekanikere og teknikere, der forstår sig på at servicere forskellige bilmærker og modeller. Hermed sikrer AutoMester, at alle dets værksteder kan levere høj kvalitet og præcision i deres arbejde og håndtere alt fra almindelige bileftersyn til mere komplekse reparationer og diagnosticering af avancerede bilteknologier. Dette sikrer kæden sig blandt andet ved at tilbyde skræddersyede uddannelser, så alle medarbejdere er opdaterede og klædt bedst muligt på til netop deres opgave.

Fremtidsorienterede tiltag

AutoMester har særligt gjort sig bemærket for deres mange nytænkende initiativer, der sikrer, at værkstederne følger med tiden. Dette kommer ikke blot til udtryk i form af løbende efteruddannelse, men også i høj grad i form af et bæredygtigt fokus. Alle kædens værksteder sætter miljøet i højsædet og sørger for genanvendelse af brugte reservedele. Med AutoMesters E+ koncept går de skridtet videre og markerer sig ved at have et ekstra stort fokus på miljø, digitalisering samt el- og hybridbiler. E+ værkstederne har desuden indgået et samarbejde med organisationen Plant Et Træ. Et samarbejde, der indtil videre har resulteret i fire nye danske skove.

I tillæg til miljø forstår AutoMester sig på at investere i ungdommen og den nye generation af mekanikere. Derfor har de skabt Young Mechanics CLUB, der er en klub og et netværk for lærlinge i kæden på tværs af landet. Her afholdes hvert år en stor begivenhed, hvor lærlinge inviteres til en dag fyldt med faglig inspiration og sparring med inspirerende rollemodeller fra branchen. Derudover giver det mulighed for at opbygge netværk med andre lærlinge inden for kæden, der kan være værdifulde kontakter i deres fremtidige karrierer.

Denne fællesskabsånd begrænser sig dog ikke blot til lærlingene. AutoMester styrker også fællesskabet mellem alle værksteder i landet ved at arrangere fysiske møder samt facilitere netværks- og Facebook-grupper. Dette skaber et levende forum, hvor medlemmerne dagligt deler råd og vejledning, og hvor erfaringsudveksling trives til gavn for både mekanikerne og deres kunder.

Høj kundetilfredshed og tilgængelighed

Værkstederne i kæden er kendt for deres troværdighed og gennemsigtighed. Tydelig kommunikation om arbejdets omfang og omkostninger skaber tillid og tryghed, hvilket resulterer i tilfredse kunder, der ikke kun vender tilbage, men også anbefaler AutoMester til andre. Den imponerende Trustpilot-score på 4,9 ud af 5 stjerner, baseret på over 70.000 anmeldelser, må siges at vidne om AutoMesters store dedikation til service og kundeloyalitet på tværs af hele kæden.

Med værksteder spredt over hele Danmark har kæden positioneret sig stærkt med en bred geografisk tilstedeværelse. Det betyder, at man uanset hvor man befinder sig, altid vil kunne finde et pålideligt AutoMester-værksted i nærheden.

Således har AutoMester gennem de seneste 30 år etableret sig som en pålidelig og kvalitetsorienteret aktør i autobranchen. Med sine næsten 400 værksteder er kæden både den største og førende værkstedskæde i Danmark, og tilmed meget lokalt forankret.

AutoMester modtog prisen som Årets Værkstedskæde 2023 med dyb taknemmelighed og stolthed, og vil hver dag fortsætte arbejdet med at leve op til den flotte pris samt de værdier, der har sikret den.

Her ses værkstedskæden AutoMester efter at de havde fået overrakt statuetten “Årets Værkstedskæde” af stand-up komiker Uffe Holm, samt fået et par ord med på vejen af konferencier Anders Breinholt.

About Author

Kategorier