Weekendens motorshow var velbesøgt

Biler, motorcykler og alt relateret dertil var kørt i stilling i messehallerne i MCH Messecenter Herning, og en hæsblæsende omgang motocross samt halsbrækkende freestylestunts betog publikum i Jyske Bank Boxen, da tusindvis af mennesker med benzin i blodet samledes i Herning til årets store motorweekend.   

Med 41.808 besøgende blev sidste års eftertrykkelige besøgsrekord matchet i år, hvor Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show atter fandt sted i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen.

– Vi troede, at sidste års succes var en engangsforestilling, så det føles som next level, at vi nu er lykkedes med at samle lige så mange mennesker i år. Særligt lørdag var fremmødemæssigt fantastisk – det er simpelthen årets dag for os. Men vi har ikke nået toppen, og vi skal videre, fastslår arrangør Lars Green fra ASP Event.

– Motorshow har været en succes, og udstillerne er glade hele vejen rundt. Setuppet var virkelig gennemført i år, og jeg har mødt så mange mennesker med vidt forskellige baggrunde, der alle har haft den fedeste og hyggeligste dag her. Jeg stødte endda på tre svenskere, der havde taget turen helt hertil, og som var helt vilde med udstillingen og alle aktiviteterne. Generelt har folks entusiasme virkelig været overvældende.

Lars Green fortæller videre, at også SuperCross-delen af weekenden forløb suverænt, og at det var fedt med danskere fremme i et løb, der af Red Bull allerede er blevet beskrevet som “one to remember”. Trods hele fem danskere i finalen var det dog franskmanden Calvin Fonvieille, der kunne lade sig kåre som ‘King of Herning’.

Tegner godt for salgssæson 2024

Motorcykler var som altid en central del af årets udgave af Motorshow, og i Motorcykel Importør Foreningen er man helt på linje med Lars Greens opfattelse af udstillingen og stemningen blandt de besøgende.

– Udstillingen har været godt besøgt  og fremfor alt har vores medlemmer af Motorcykel Importør Foreningen og deres forhandlere oplevet stor interesse for både nye og brugte motorcykler. De besøgende gæster har været både seriøse og meget købelystne. Flere end 30.000 mennesker har besøgt vores stande, og det tegner godt for vores salgssæson 2024. Vi er derfor meget tilfredse med messen og hele konceptet, fortæller formand for Motorcykel Importør Foreningen Erik Blacha, 

– Det er også en stor glæde, at Motorshow i år havde besøg af transportminister Thomas Danielsen, som viste stor interesse for transportpotentialet i de mange køretøjer på 2 hjul, som netop kan bidrage til et større udbud af mobilitetsmuligheder særligt i de områder, hvor den offentlige transport ikke kan dække behovet, udtaler Erik Blacha, formand for Motorcykel Importør Foreningen.

Motorshow 2024 fandt sted i MCH Messecenter Herning fredag-søndag 2.-4. februar, mens Yamaha SuperCross & Freestyle Show udspillede sig i Jyske Bank Boxen fredag og lørdag 2.-3. februar 2024. Motorweekenden i MCH vender tilbage fredag-søndag 7.-9. februar 2025.

Foto: Theis Poulsen

About Author

Kategorier