Techno Danmark får ny direktør

Techno Danmark der blev stiftet i 1975 er indkøbsforening for autoriserede nybilsforhandlere for både person- vare og lastbiler i Danmark med 43 forhandlere og med tilsammen 302 forretninger.

Foreningen har idag Susanne Schimmel som direktør for bordenden, der har været tilknyttet Techno Danmark igennem 24 år. Schimmel startede i foreningen i august 2000 og tiltrådte som direktør i 2004. Det er Susannes egen beslutning at træde tilbage med ønske om at gå på pension. Foreningens erklærede mål har været at fastholde en lille men dynamisk organisation, hvor der ikke var lang fra ord til handling, da det har været vigtigt for foreningen at være nærværende i samspillet med forhandlere og leverandører, så de i fællesskab har bidraget til øget indtjening, erfaringsudvikling og loyalitet omkring samarbejdet.

Nu får Techno Danmark ny direktør, der tiltræder den 1. maj 2024. AutoNews Business fanger den nye direktør Morten Buus på telefonen, der udtaler “Det har ikke været en svær beslutning at tiltræde som direktør, da jeg i forvejen kender foreningen, efter at have været en del af bestyrelsen i perioden 2009-2016, og dermed kender både forretningsgrundlag og en meget stor del af medlemmerne. Endvidere er mit virke i Bastian Buus Racing så gennemarbejdet og struktureret idag, så jeg kan være med på hobby basis f.eks. i weekender og aftener”.

Siden 1. januar 2022 har Morten Buus været iværksætter og har haft alle roller i den lille opstarter virksomhed Bastian Buus Racing, der leverer forretningsnetværk Flatout Club, events, sponsorater, rejser og oplevelser indenfor motorsports verdenen. Og senest med eget klubhus, Flatout Club House med bilopbevaring,

I perioden 2017 til og med 2021 var han ansat i koncernledergruppen hos Semler, hvor han det første år var COO og seneste 4 år CEO for Semler Agro. Semler Agro var en kun et år gammel, da Buus kom til, så opgaven var klar, at få etableret en forretning som er landsdækkende med eksklusivitet på de brands der forhandles, et setup som passer til kunderne og en branche som er under en kraftig konsolidering.

Før sit virke i landbrug og maskinhandlerbranchen har Buus igennem sine aktive 24 år i bilbranchen været alt lige fra ekspedient, værkstedsindskriver, bilsælger, eftermarkedschef, forretningschef, partner og direktør, hvor han har fået en både bred og dyb indsigt i alle aspekter af  branchen, samt vigtigheden af alle funktioner i en organisation. Hans passion for biler og branche har ændret sig i årene, til at være en passion for strategi og koncepter, både hvad angår analyse, udførelse, forhandlinger og implementering, hvilket Techno Danmark nu bl.a. får glæde af med ansættelse af den nye direktør.

På fotoet ses Morten Buus sammen med hans datter Marie Buus udover at han er far til racerkøreren Bastian Buus.

About Author

Kategorier