Volkswagen skyder bolden i mål

Der er glæde på det grønne græs og nypudsede VW biler, for DBU og Volkswagen har valgt at forlænge partneraftalen, så den nu gælder frem til og med 2025. De kommende år bliver det også Volkswagen, der er Officiel Mobilitetspartner for DBU, og det fortsatte samarbejde indeholder elektrificering af flåden og dermed reduktion af miljø- og klimaaftryk.

Det betyder blandt andet, at personbilerne i bilflåden udelukkende vil bestå af Volkswagens el-biler.

Elektrificering af flåden passer ind i DBU’s strategi frem mod 2025, hvor målet er at mindske fodboldens miljø- og klimaaftryk. DBU og Volkswagen står sammen om at udvikle partnerskabet og implementere grønne løsninger.

Det skal gøres for sammen at udvikle og fremtidssikre dansk fodbold.

”Dansk fodbold har kampe og møder over hele landet, og DBU’s medarbejdere er konstant på farten for at bidrage til udviklingen af dansk fodbold. Derfor er vi glade for at kunne forlænge det gode samarbejde med Volkswagen og nu gøre det med en række elbiler. Sammen kan vi sikre fortsat mobilitet og samtidigt mindske fodboldens klimaaftryk,” siger Jakob Høyer, konstitueret kommerciel direktør i DBU.

Volkswagen har ligeledes store ambitioner inden for elektrificering af mærkets bilflåde. I 2030 skal elbiler udgøre 70 procent af Volkswagens totale salg i Europa, og i 2033 stopper Volkswagen produktionen af modeller med forbrændingsmotorer til det europæiske marked.

Volkswagen har været Officiel Mobilitetspartner for DBU siden 2019.

Foto: Anders Kjærbye

About Author

Kategorier