30-årige Nikolaj Poulsen har altid drømt om at eje sit eget autoværksted. Det blev en realitet i slutningen af 2019.

Værkstedsejer vil udvide

Denne sommer er NP Auto blevet en del af AutoMester, der har 30-års jubilæum i år.
Ændringen betyder blandt andet, at værkstedet nu er tilknyttet et stort netværk på 1.100 mekanikere på 400 værksteder. Ifølge værkstedsejer Nikolaj Poulsen er det et kvalitetsstempel at være en del af AutoMester

30-årige Nikolaj Poulsen har altid drømt om at eje sit eget autoværksted. Det blev en realitet i slutningen af 2019, hvor han overtog DL Auto fra sin gamle mester, som han havde været i lære hos siden 2011. I godt og vel 12 år har Nikolaj repareret biler på Flejsborgvej i Farsø, og i to og et halvt år har det været som værkstedsejer af NP Auto.

“Den første tid, efter jeg overtog værkstedet, har målet været at etablere os som nyt værksted. Det er lykkedes godt, og vi er nu fire. Herfra er målet at udvide: Der skal ansættes lærlinge og svende, og i og med vi nu er en del af AutoMester, vil vi nå bredere ud til flere kunder,” fortæller værkstedsejer Nikolaj Poulsen, der har været udlært personvognsmekaniker i ni år.

Vil stå stærkere i fremtidens bilbranche.

Lige nu er det Nikolaj Poulsen selv og en elev, der servicerer bilerne på værkstedet. Derfor glæder værkstedsejeren sig til at kunne tilbyde sine nuværende og fremtidige medarbejdere et nyt og større sparringsnetværk.

Derudover vil AutoMesters krav om løbende efteruddannelse sikre en kontinuerlig høj kvalitet på værkstedet:

“Det er vigtigt for mig at kunne sikre, at vi holder niveauet højt og løbende får den bedst mulige efteruddannelse, så vi følger med udviklingen og altid er opdaterede. På den måde ser jeg det i høj grad som en fremtidssikring at være en del af AutoMester. Det skaber både tryghed for mig, mine ansatte og for vores kunder,” siger Nikolaj Poulsen til AutoNews Business.

About Author

Kategorier