Formand for Danmarks Motor Union er gået bort efter alvorligt styrt

Formanden for Danmarks Motor Union, Jørgen Bitsch er gået bort i lørdags efter et alvorligt styrt på sin motocross-maskine, hvilket gjorde at han blev indlagt den 22. juli og havde efterfølgende en større operation.

Lægerne var efter sigende positive efter operationen. På trods af udmeldingerne, opstod der komplikationer under hans indlæggelse, hvilket har medført en meget pludselig bortgang.

På Danmarks Motor Unions hjemmeside skrives der: “Jørgen vil blive savnet, og han vil blive husket for sit kæmpestore engagement i motorsporten og Danmarks Motor Union. Både som klubformand i Frederiksborg Amts Motorklub og Fredensborg-Humlebæk Moto Cross Klub, og ikke mindst som Formand for Danmarks Motor Union siden 2007 og Formand for ligaforeningen i Speedway”

Motorsporten har mistet en enorm drivkraft i Jørgen Bitsch, og familien har mistet en elsket ægtemand, far og bedstefar.

Grundet den sørgelige hændelse sørger hele Danmarks Motor Union over Jørgens bortgang, og sender alle varme tanker til familien.

Æret være Jørgen Bitsch’s minde.

About Author

Kategorier