Tester nye lynladere med indbygget batteri

Salget af elbiler er stærkt stigende. Ifølge Danmarks Statistik steg bestanden af elbiler i Danmark med hele 126 procent i 2023, og senest opgørelse viser mere end 250.000 danskindregistrerede elbiler rundt på det danske vejnet. Dermed stiger behovet for lynladning også, og i den forbindelse har E.ON Drive Infrastructure Denmark installeret to lynladere med i alt 4 ladeudtag på 150kW på Viby J Torv.

Det revolutionerne for E.ON Drive Infrastructure Denmark er ikke at installere ladestandere, men det faktum at de to lynladere har indbygget batteri, og dermed kræver langt mindre nettilslutning end de normale ladestandere.

”Vi søger altid efter den bedste oplevelse for vores lokationspartnere og kunder, og på Viby J Torv har vi i samarbejde med Aarhus Kommune besluttet at teste vores ladestandere med indbygget batteri af, og se hvad kunderne siger til oplevelsen”, siger Morten Hersoug, Managing Director i selskabet E.ON Drive Infrastructure, der står for opsætning og drift af ladestanderne.

Udover partnerskabet med Aarhus Kommune på Viby J Torv, byder den nye lynladelokation også mulighed for et besøg på den socialøkonomiske Café Parasollen, der ligger mindre end 50 meter fra de to lynladere.

Der er kommet strøm på de to lynladere og de mindre 22 kW byladere på Viby J Torv.

About Author

Kategorier