Lumbye Biler kommer på nye hænder

Lumbye Biler har solgt forhandlerens to forretninger i Nykøbing Falster og Nakskov til Ejner Hessel A/S efter en respektfuld og konstruktiv dialog.

Ejner Hessel blev i forbindelse med den nye forhandlerstruktur hos Renault Danmark valgt som en af fem forhandlere, der skal servicere det danske marked efter 1. maj 2024. I den forbindelse har Ejner Hessel og Lumbye Biler haft en tæt og respektfuld dialog om at fremtidssikre de to forretninger.

Jeg er glad for aftalen med Ejner Hessel og for at have sikret fremtiden for de to forretninger og vores dygtige medarbejdere. Det stod allerede klart efter de første samtaler med Bjarne Hessel og Benjamin Mahr fra Ejner Hessel, at vi kunne finde en god løsning for begge parter. Jeg får muligheden for at gå på pension, og min søn Thomas Lumbye fortsætter hos Ejner Hessel. Det, sammenholdt med at vores dygtige og loyale medarbejdere kan fortsætte, giver en rigtig god løsning for alle parter. Samtidig stopper Lumbye Biler på toppen efter mere end 100 år på Lolland-Falster, hvor vi senest er udnævnt til ”Årets Forhandler”. En position alle vil kæmpe for at bevare også under det nye ejerskab, fortæller Michael Lumbye.

Hos Ejner Hessel er Benjamin Mahr, administrerende direktør, glad for overtagelse af de to veldrevne forhandlere i Nykøbing Falster og Nakskov. Det er en overtagelse, der passer godt ind i udviklingsplanerne for regionen hos Ejner Hessel.

– Vi er glade for både dialogen undervejs og overtagelsen af Lumbye Biler. Det er i virkeligheden gået ganske hurtigt, og begge parter har mødt hinanden med respekt og med ambition om at finde den helt rette løsning. Vi ser frem til overtagelsen den 1. juli og til at tage os godt af de loyale kunder, som Lumbye Biler og medarbejderne har opbygget stærke relationer til over mange år, fortæller Benjamin Mahr.

Ejner Hessel vil fortsætte med at sælge og servicere Renault og Dacia fra Lumbye Bilers to lokationer i Nykøbing Falster og Nakskov, og vil samtidig have et endnu større fokus på salg af erhvervskøretøjer og brugte biler.

About Author

Kategorier