Super Dæk Service går på weekend med opkøb af 9 afdelinger af Euromaster

Ni afdelinger af Euromaster er her op til weekenden overtaget af den danske dæk- og værkstedskæde Super Dæk Service.

Afdelingerne skifter fredag den 1. september navn til Super Dæk Service, da John Hornbech Christensen, direktør i Super Dæk Service (t.h.) har givet håndslag på handlen med Thomas Harbo, direktør hos Euromaster Danmark.

– Vi er glade for at meddele, at vi har indgået en aftale om overtagelse af 9 udvalgte afdelinger af Euromaster og cirka 50 medarbejdere. Vi tror på, at vi med opkøbet kan styrke vores rejse henimod at blive Danmarks bedste dæk- og værkstedskæde til gavn for de danske bilejere samt vores erhvervskunder, udtaler John Hornbech Christensen, direktør i Super Dæk Service til AutoNews Business.

– Med de 9 afdelinger bliver vores geografiske dækning endnu bedre, og det understøtter vores mål om at være en landsdækkende dæk- og værkstedskæde med en høj grad af tilgængelighed til gavn for vores kunder, uddyber han.

Mere værdi for kunderne

 

De 9 nye afdelinger af Super Dæk Service er fordelt på fire nye afdelinger i Jylland og fem nye på Sjælland. Samtlige afdelinger er i drift under det nye navn fra på mandag den 4. september 2023.

I fællesskab vil opkøbet skabe mere værdi til Super Dæk Service kunder og styrke kæden som en attraktiv og ambitiøs arbejdsplads.

 

De nye Super Dæk Service afdelinger er placeret i Aalborg, Viborg, Skive, Vejle, Holbæk, Taastrup, Roskilde, Næstved og København SV.

Super Dæk Service er en landsdækkende dæk- og værkstedskæde, der beskæftiger cirka 500 medarbejdere fordelt på 71 afdelinger.

About Author

Kategorier