Mojn til ny værkstedsindehaver i Christiansfeld

I Christiansfeld har det lokale værksted Christiansfeld Trafikcenter, fået ny ejer og nyt navn. Det er Mika José Conceicao der fremover står i spidsen for værkstedet, der har skiftet navn til Christiansfeld Autoservice, der er en del AutoMester-kæden. Mika overtog forretningen fra sin tidligere mester, Erling Sønnichsen, der har drevet forretningen siden 1992 og nu var det tid til at gå på pension for Sønnichsen.

Selv har Mika haft sin gang på værkstedet i 5,5 år. Nu er det hans tur til at lade drømmen om at have sit eget værksted blive til virkelighed. Det er en drøm, der ikke altid har ligget i kortene. Den nyudklækkede indehaver er oprindeligt uddannet landmand og var glad for sit virke, indtil en rygskade satte en stopper for det fysisk hårde arbejde. Heldigvis kom Mika i aktivering hos Erling ved Christiansfeld Trafikcenter og har ikke set sig tilbage siden.

“Jeg har fundet mig godt til rette her fra starten af. Jeg har lært meget af Erling og glæder mig over at være uddannet personvognsmekaniker her og nu også værkstedsindehaver,” fortæller Mika, der kan bruge flere af sine erfaringer fra sit tidligere virke som landmand i sin nye rolle som indehaver:

“Jeg har heldigvis god erfaring med at være selvstændigt drevet, at bevare overblikket, have gang i mange projekter på én gang og altid følge det hele til dørs. Det er uundværlige evner for både en landmand og en værkstedsindehaver.”

Tryghed og troværdighed i fokus

Værkstedskunderne kommer umiddelbart ikke til at mærke den store forskel efter ejerskiftet. Det er nemlig vigtigt for både Erling og Mika, at overtagelsen forløber roligt og trygt for både medarbejdere og kunder.

“Det er kun værkstedets navn, der er ændret,” konstaterer Mika.

Den nye værkstedsejer forsikrer også om, at det vil forløbe, som det plejer på værkstedet på Haderslevvej, langt det meste af vejen:

“Kunderne kan finde tryghed i, at de fortsat vil modtage den gode service, de er vant til. Jeg ser da gerne, at jeg engang får ansat nogle flere, og at vi bliver en del af AutoMester E+ engang, men det er noget, der kræver en del mere plads end den vi har nu, så det er de langsigtede planer.”

Værkstedet har to ansatte og er i høj grad drevet af de trofaste, lokale kunder.

“Det er et enormt meningsfyldt arbejde med så mange trofaste kunder her fra lokalområdet, hvor jeg også selv er opvokset. Samtidig er der en stor sikkerhed i at være tilknyttet noget større og at have et stort fagligt netværk bag sig, når man har brug for det,” fortæller Mika afslutningsvist til AutoNews Business.

About Author

Kategorier