Strategisk samarbejde skal revolutionere flådeejernes dokumentationshåndtering

Proces & flådehåndteringsvirksomheden Wefleet, der i 2023 blev kåret til ”Årets Leverandør” ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023, har netop indgået et samarbejde med Autosource Group som udbyder IT-løsninger til afgiftsberegninger af biler. Det strategiske partnerskab vil ifølge de to aktører revolutionere flådeejernes dokumentationshåndtering, da afgiftsberegning af biler nu bliver muligt for alle Wefleets kunder. Det betyder, at endnu flere processer og dokumenter samles i ét system.

Det er ikke kun tid der spares, når Wefleets kunder i fremtiden nemt, hurtigt og effektivt kan afgiftsberegne biler. Det bliver også mere simpelt, når vi taler afgiftsberegninger – og alle øvrige dokumenter – der nu samles ét sted. Med det nye samarbejde mellem Wefleet og Autosource Group er det endda muligt at få en opsætning, så afgiftsberegningerne bliver hentet ind automatisk, så flådeejeren ikke skal bruge tid på administration.

– Vi er meget begejstrede for vores kommende samarbejde med Autosource Group. Den nye aftale vil gøre det nemmere for vores kunder at administrere deres flåde og sikre, at de altid har klare og ajourførte dokumenter til rådighed. Wefleet er fast besluttet på at udvikle innovationen inden for flådestyring. Derfor giver det rigtig god mening, at vi nu kan tilbyde vores kunder afgiftsberegning af bilerne i vores system, udtaler Thomas Nuppnau, CEO for Wefleet til AutoNews Business.

Det nye samarbejde mellem Wefleet og Autosource Group indeholder en omfattende og fuldt integreret løsning, så det bliver let at afgiftsberegne biler og altid have relevante dokumenter ved hånden. Afgiftsberegneren, der nu bliver en integreret del af Wefleet, er fuldautomatisk og beregner en forhåndsvurdering af handelsprisen og dernæst afgiften på cirka to minutter.

– Vi ser en stor værdi i samarbejdet med Wefleet, som ligesom os selv nytænker og arbejder hårdt hver dag for at innovere bilbranchen. ASG har en konstant mission om at automatisere så mange processer som muligt, samt skabe mere transparens og enkelthed. Og det kan vi virkelig gøre sammen med WeFleet, som også er meget ambitiøse omkring deres produkt. Vores kunder der i dag er på ASG produkter, vil opleve en meget nemmere hverdag med integrationen til Wefleet – det glæder vi os meget over, forklarer Jesper Wang Hansen, CSO Autosource Group.

About Author

Kategorier