Tesla er iskold med håb om at blive endnu mere tilgængelig på det danske marked

I forfølgelsen af Tesla’s mål om at fremskynde verdens overgang til bæredygtig energi, er det et centralt fokus for producenten i 2024 at sikre, at Tesla bliver mere tilgængelig for flere mennesker. Tesla sigter efter at opnå dette ved at udnytte originale ingeniør- og fremstillingsprocesser, hvilket gør deres fremgangsmåde mere tids- og omkostningseffektive. Ved at give disse effektivitetsgevinster videre til deres kunder, er de i stand til at gøre det bedste produkt endnu mere prisoverkommeligt. Deres Model Y kan nu fås til 344.990 danske kr.

I 2023 voksede udleveringer af biler med 38% år-til-år til 1,81 millioner, mens produktionen voksede 35% til 1,85 millioner. I Europa droppede hundredtusindvis af bilejere deres fossile brændstofbiler og valgte Tesla i stedet.

Model Y viste sig som den bedst sælgende bil overordnet i Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland og Schweiz. Den fik titlen som den bedst sælgende elbil i flere lande, herunder Østrig, Kroatien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Portugal, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz. Det er bemærkelsesværdigt, at Model Y knuste rekorden fra 1986 som den mest solgte bil på et enkelt år i Danmark, og Tesla slog også den 33 år gamle rekord for det mest solgte mærke i Island.

Mens bekræftelse fra tredjeparter stadig afventer, er det sandsynligt, at Model Y bliver den bedst sælgende bil i Europa i 2023. Denne historiske milepæl bekræfter bilens unikke position på markedet og leverer en komplet oplevelse til kunderne.

About Author

Kategorier