Regeringsrokade: Landets transportminister beholder ministerposten

Branchen var i denne uge samlet til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023, hvor en feststemt sal kunne lægge øre til en god åbningstale afholdt af landets Transportminister Thomas Danielsen (V).

Transportministeren er næsten lige trådt ned af scenen i Cirkusbygningen for i selvsamme uge at opleve en regeringsrokade, hvor flere ministerier skifter minister, dette er heldigvis ikke tilfældet i transportministeriet.

Vicestatsminister, økonomiminister og forsvarsminister Troels Lund Poulsen fritages som økonomiminister, men fortsætter som vicestatsminister og forsvarsminister.

Stephanie Lose der er regionsrådsformand for Region Syddanmark, 1. næstformand i Danske Regioner og næstformand for partiet Venstre indtræder i regeringen som økonomiminister.

Morten Dahlin er udnævnt til minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde. Mia Wagner udnævnes til digitaliseringsminister og minister for ligestilling

Louise Schack Elholm der var kirkeminister, minister for landdistrikter og minister for nordisk samarbejde og digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre Holst var hos dronningen i formiddags til afskedsaudiens og udtræder af regeringen.

About Author

Kategorier