Auto Awards 2023 Foto:Thomas Sjørup

Stort tillykke til vinderne af Auto Awards 2023

Stemningen var igen i år næsten lige så ophedet indendørs, som luften var nedkølet udendørs, hvor Henrik Fiskers “Fisker Ocean” stod badet i spotlights langs den røde løber til toner af sungne evergreens, imens branchen væltede ind fra alle dele af Danmark for at opleve bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023.

Årets jury bestod i år af ialt 38 jurymedlemmer, en biljury på 15 motorjournalister der vurderede alt der vedrører køretøjskategorierne og en award jury på 23 medlemmer. Biljuryen havde fokus på de mest relevante køretøjsmodeller. Award juryen vurderede alle de indkomne indstillinger, der var indsendt af branchen i de forskellige award kategorier. Imponerende 72.512 stemmer var tikket ind på årets nominerede til dette års Auto Awards 2023.

Revisionsselskaberne KPMG samt Christensen Kjærulff var igen udvalgt som revision omkring optællingen i forbindelse med afstemningerne.

Nu ventede de mange forsamlede branchefolk i spænding, da landets Transportminister Thomas Danielsen blev budt på scenen for at holde åbningstalen af dette års konferencier bilentusiast og TV vært Anders Breinholt.

Transportministeren der både er uddannet bankrådgiver og lastvognsmekaniker fik serveret en både seriøs, sjov og underholdende åbningstale for det feststemte publikum i en fyldt cirkusbygningen.

Hvem siger, at underholdning og seriøsitet ikke kan gå hånd i hånd, hvilket er en af DNA grundstenene ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards. Cirkusbygningens rammer og Goodwill Medias event team havde skabt en rød tråd med flotte nomineringsvideoer, professionel dj, kamerafolk, kombineret med presentere, dansere og artister, såvel skabt omgivelser og en oplevelse til hvad branchen egentlig er vidne til i disse år, heriblandt den grønne omstilling, tidsfaktoren, robotternes indtog, vi menneskers forskelligheder, nye bilmærkers indtog osv. alt sammen mixet sammen til en stor Award cocktail.

23 Award statuetter blev taget imod på scenen:
Der var 23 stolte virksomheder eller Brands, der kom på scenen med eller uden deres kollegaer, der kunne tage imod de prestigefulde Award statuetter. Der blev præsenteret fire bud på en takketale fra offentligheden på storskærm, eftersom at der var to prisvindende bilimportører, der ikke var tilstede på aftenen for at tage imod henholdsvis 3 statuetter og 1 statuette. 

Nu kan branchen se frem til næste år, hvor Auto Awards holder 10-års jubilæum. Her vil to nye award kategorier erstatte to eksisterende kategorier. Den ene af de nye Award kategorier er “Årets Elbil”, der blev offentliggjort på scenen til dette års Auto Awards 2023.

Årets vindere af Auto Awards 2023:

Årets Nyvognsforhandler: Ejner Hessel
Årets Brugtvognsforhandler: Allan Hansen Automobiler
Årets Værksted: Kraft Service
Årets Karosseriværksted: Elkjærgruppen
Årets Synshal: DEKRA Bilsyn
Årets Produkt: Digital Servicebook
Årets Markedsføringskampagne: Andersen & Martini – Webinar Elbiler Anno 2023
Årets Nyhed: DEKRA Bilsyn – Batteritest til elbiler på 15 min.
Årets Leverandør: Wefleet
Årets Tiltag: Lindholm Biler -YouTube-kanalen Lindholm TV
Årets Forsikringsselskab: If Forsikring
Årets Autogenbruger: Gørløse Autoimport
Årets Merkantile uddannelse: BC Syd Mommark
Årets Tekniske uddannelse: Skjern Tekniske Skole
Årets Autolakerer: Byens Bilpleje.com
Årets Værkstedskæde: AutoMester
Årets Erhvervsleasingselskab: Santander
Årets Formidler af Erhvervsleasing: Fleggaard Leasing
Årets Bæredygtighedspris: Clever
Årets Privatleasingselskab: Santander
Årets Formidler af Privatleasing: Simple Leasing
Årets Bilmærke: Tesla
Årets Familiebil: Tesla Model Y
Årets Firmabil: BMW I5
Årets Miljøbil: Tesla Model 3
Årets Varevogn: Ford E-Transit Custom
Årets Teknologiske Frontløber: XPENG G9

About Author

Kategorier