OK lynladepark i Hammelev er den første af mange

Igår fik elbilsejere adgang til lynladning i Hammelev. Energiselskabet OK har nemlig åbnet den første af sine mange ladeparker til person- og varebiler.

Den nye ladepark består af seks 300 kW-lynladere svarende til 12 ladeudtag af 150 kW, hvilket betyder, at 12 biler kan lade på samme tid. Og det er vigtigt med mange lademuligheder, lyder meldingen fra OK’s markedsdirektør Kenneth Risborg Korsgaard. Han understreger, at en tilstrækkelig ladeinfrastruktur er afgørende for, at danskerne fortsat vil vælge elbiler frem for benzin- eller dieselbiler.

”For mange elbilister er det nødvendigt at lade på farten, og derfor har vi fokus på at tilbyde tidseffektive opladningsmuligheder ved trafikerede knudepunkter rundt omkring i landet,” siger Kenneth Risborg Korsgaard.

OK-lynladerne er et godt supplement til hurtige- og almindelige ladere, da lynladerne kan lade de fleste biler fuldt op på en halv time.

Til åbningen var borgmester i Haderslev Kommune, Mads Skau, til stede for at klippe snoren. Han mener, at den nye ladepark i Hammelev er et skridt i den helt rigtige retning for den grønne omstilling.

”Hammelev er med sin centrale placering et oplagt sted til en lynladepark i Danmark. Som kommune er vi med til at understøtte den grønne omstilling og ser dette som et vigtigt skridt mod at styrke infrastrukturen både i Haderslev Kommune og i hele Danmark, så det bliver endnu mere attraktivt at køre elbil,” siger Mads Skau.

About Author

Kategorier