Formand for brancheforening har sammen med familien solgt deres livsværk

Familien Rask har netop meddelt, at deres livsværk Vestsjælland Bilsyn er solgt. Den mandlige del af familien, Niels Rask, er også kendt i branchen udover at være kendt i det lokale miljø for sit nu tidligere “matrikel domæne”, da han er formand for Brancheforeningen Dansk Lokal Syn.

“Det er med en kæmpe klump i halsen, at jeg bibringer netværket nyheden om vores fremtid. Siden sommeren 2017 har vi jævnligt haft besøg af DEKRA Bilsyn. Mange møder har blot været brancherelateret, men i de sidste par år, der har været en mere intenst snak om et samarbejde, og nu er tiden altså kommet, hvor jeg har valgt et karriereskifte. DEKRA har naturligvis købt vores forretning pr. 1. marts 2024 , men tungen på vægtskålen er faktisk en helt anden sag.” udtaler Niels Rask.Og fortsætter: “Jeg må erkende at tiden går, jeg runder 52 år til sommer, jeg starter til februar mit 19. år som selvstændig, og lige om lidt har jeg været i synsbranchen i 28 år – og ja, så har jeg rundet min køretøjsekspedition nr. 100.000. Tiden er nu inde til at tage hul på et nyt kapitel i mit arbejdsliv, og lykkeligt for mig er den chance opstået.” oplyser den nu tidligere ejer.

Fremtiden for Niels Rask ser lys ud, da han er tilbudt  en drømmestilling hos DEKRA. Niels Rask vil i fremtiden skulle fungere som DEKRA’s Koncept- og uddannelseschef, en stilling Rask aldrig havde turde drømme om. Udvikle, uddanne, supportere, coache – det er det han brænder allermest for. Og nu er muligheden kommet…

Rikke Rask fortsætter hos Vestsjælland Bilsyn sammen med firmaets medarbejdere.

“Rikke og jeg har solgt vores livsværk, men når vi kigger i glaskuglen, så var tiden inde for os. Der kommer et savn, dette helt uden tvivl, men der sker altid ”nye” gode ting i livet, når man omgiver sig med ”nye” gode mennesker…” siger Niels Rask.“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop DEKRA med snart 100-års erfaring har været attraktive at sælge til. Når man står til at slippe tøjlerne på sit livsværk, så betyder det meget, at vi sender vores medarbejdere og virksomheden i de rigtige hænder. DEKRA som non-profit-organisation lader omsætningen gå til investering i virksomheden, og det tiltaler os meget – tænk engang, jo bedre forretning jo bedre sikkerhed.” oplyser Rask afslutningsvist.

1. marts 2024 holdes reception for markering af overtagelsen. Yderligere tilgår.

About Author

Kategorier