Nye ejere vil skabe vækst i forbindelse med generationsskifte

Daniel Benzon overtager Bredsten-Balle Auto sammen med Søren Post Jacobsen i Bredsten, Vejle. Han overtager Knud Posts andel fra 1. september, hvor Knud går på pension. Den nye indehaver-duo ser frem til mere tid til kunderne

Den 1. september får det lokale AutoMester-værksted i den sønderjyske by, Bredsten i Vejle Kommune en ny medejer. I fremtiden står Daniel Benzon i spidsen for værkstedet, sammen med den nuværende medejer, Søren Post Jacobsen. Daniel Benzon overtager andelen fra Sørens far, Knud Post, der har drevet forretningen 40 år.

Søren selv har haft sin gang på værkstedet siden 2013, hvor han også blev medejer. Nu er det tid til at hans far, Knud Post, går på pension og overlader værkstedet til den yngre generation.

“Jeg har jo i forvejen al den viden om værkstedet, som er nødvendig, i og med jeg har drevet det sammen med min far i ti år nu. Jeg er tryg ved, at det er netop Daniel, der bliver min nye kompagnon, fordi vi kender hinanden ret godt i forvejen,” fortæller Søren, der mødte Daniel i 2005, hvor de var kollegaer på et andet AutoMester-værksted i Øster Starup.

Selvom de dengang kun nåede at være kollegaer i 1,5 år, kom de to så godt ud af det med hinanden, at de har holdt kontakten lige siden.

“Vi kunne godt indgå et ægteskab, blev vi enige om,” tilføjer Daniel med et grin.

Kunderne i fokus

Værkstedskunderne vil sandsynligvis ikke mærke de helt store ændringer lige efter ejerskiftet. Det er nemlig vigtigt for alle tre parter, at overtagelsen forløber roligt og trygt for både medarbejdere og kunder. Der er dog især én ændring, Søren og Daniel vil arbejde på. De ønsker nemlig at kunderne i højere grad skal være i fokus, så de kan føle sig så velinformerede og trygge som muligt.
Den nyudklækkede duo løfter også sløret for, hvordan de vil imødekomme deres fremtidige planer for værkstedet på Ballevej:

“Vi har planer om at udvide og ansætte flere medarbejdere. Realistisk set går vi fra tre til fem ansatte i 2025. Det er et af de tiltag, der vil give os tid til mere og bedre kundekommunikation,” lyder det fra Søren Post Jacobsen.

Derudover vil værkstedet fortsat være en del af AutoMester, ligesom det har været siden 2003, og vil også fortsat leve op til sit E+. Det betyder blandt andet, at de også fremadrettet vil have fokus på udviklingen og sørge for at ride med forrest på autobranchens grønne bølge. Det har været en vigtigt faktor for den nye medejer, der ser det som en stor sikkerhed at overtage netop et AutoMester E+ værksted:

“Jeg synes, den måde værkstedet har været drevet på er meget fornuftig. Jeg har stor respekt for, at de altid har sørget for at følge med udviklingen. Hver gang der er sket noget nyt i branchen, har de fornyet sig og er gået forrest,” fortæller Daniel, der har 18 års erfaring fra autobranchen.

About Author

Kategorier