Tonerne var sat på gebrokkent fransk med Celebration, Congratulation osv.

A-typisk fransk roulade til 4 nominerede bilimportører til Auto Awards 2023

Hvem havde lige set den komme, da Søren Hyltoft der er Head of Communication & Marketing hos RN Danmark, der er bag Renault & Dacia, tonede frem forleden på gigantiske storskærme i Cirkusbygningen til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023. Her fortalte Hyltoft kort om den franske revolution tilbage i 1700 tallet, samt fik slået et slag for at bilmærket Renault fejrer 125 år i 2023. Aftenens gæster fik også et par gode bud på hvilke lækre Renault modellerne danskerne kan glæde sig til.

I hans indslag beretter Søren Hyltoft med god jysk lune og humor “Vi er et bilmærke, der skal være med til at sætte scenen indenfor elbiler og vi har intentioner om at producere 1 million elbiler i 2031. Næste år skal vi op og sælge 400.000 elbiler. Vi er ikke gammeldags, til trods for at vi har en lang historik og vi har ikke tænkt os at overlade alle kunderne til alle de kinesiske bilmærker, der bl.a. er nomineret i år til Auto Awards 2023.

I forlængelse af talen kom en A-typisk fransk “elbils” revolution, der blev sat igang i salen med artister der sang Congratulations, imens at en fransk roulade med rødt syltetøj blev skåret over og serveret fra en mini Guillotine til nogle af de nominerede.

Ved hvert bord hvor der sad en kinesisk bilimportør gjorde den franske elbilsrevolution stop for at synge en hyldest sang for de nominerede kinesiske bilmærker. For de nye bilmærker kan brøste sig med at de vinder mere og mere indpas med sine bilmodeller på det danske landkort. De fire bilimportører der fik besøg i salen var bilimportørerne BYD, Volvo, Xpeng og NIO.

…Altid godt med lidt kant og humor i branchen mixet med en bid af seriøsitet 😉

Søren Hyltoft fra RN Danmark var klar på lidt humor med kant til konkollegaerne i branchen.
Tonerne var sat på gebrokkent fransk med Celebration, Congratulation osv. og så var der ellers fransk roulade….
Nic. Christiansen Gruppen, der i Danmark er bilimportør for BYD & Hyundai, ses her på den røde løber. Begge bilmærker var nomineret til dette års Auto Awards 2023.
Volvo Danmark var nomineret for deres opsigtsvækkende EX30.
NIO Danmark var nomineret i flere kategorier. Bilmærket havde deres gode samarbejdspartner Danmarks Naturfredningsforening med til årets Auto Awards 2023.

Xpeng var i hopla, da deres G9 kørte afsted med “Årets Teknologiske Frontløber” til dette års Auto Awards 2023. 

About Author

Kategorier