Ketner på opkøb i Odense

Ketner har vokseværk, og udvider nu kæden med den 6. forretning i rækken af værksteder som er placeret i byerne Aalborg, Herning, Holstebro, Kolding, Aarhus og Odense. Ketner er en del af Bosch Car Service.

Byrgesens Auto har i mere end 50 år ligget i Odense og er i dag et stort, anerkendt autoværksted, der har fulgt med tiden i alle årene. Værkstedet har i dag – udover almindeligt værksted – også et topmoderne skadecenter med over 20 lånebiler. Der er 15 medarbejder hos Byrgesens Auto.

”Mange vil sikkert spørge, hvorfor jeg sælger et værksted som Byrgesens Auto netop nu. Det er der flere årsager til, men den største er, at når man driver en virksomhed med succes og bare kigger et par år frem, ja, så er man ikke i tvivl om, at ens kunder er skiftet til el og hybrid – og mange til Tesla,” udtaler Morten Jensen, der er jer af Byrgesens Auto og fortsætter:

”Jeg var 17 år gammel, da jeg startede ved Byrgesens Auto og er nu 50 år, derfor skal der ske noget nyt, og verden forandrer sig hurtig i disse år. Derfor vil det være spændende at arbejde sammen med et firma som Ketner, der allerede har sikret deres værksteder en plads til de nye opgaver inden for el,” siger Morten Jensen.

Går sammen om at drive fremtidens værksted i Odense

Med opkøbet af Byrgesens Auto rykker Ketner således nu til Odense, og Byrgesens Auto vil blive en del af Ketner-konceptet. Ketner er et af landets større frie og uafhængige værksteder, der har specialiseret sig i reparation af el, hybrid og Tesla. Det gælder både reparation af batterier, styringselektronik og skadearbejde på modellerne.

”Kigger man ud på landets værksteder og ser, hvem der har succes, ja, så er der ingen tvivl om, at det er Ketner, der er helt fremme med, hvordan man driver fremtidens værksted. De har formået at kunne beholde alle deres specialer såsom diesel, testcenter, partikelfilterrens, lagersalg og meget mere. Oven på det har de bygget et ekstra ben på med at reparere biler, som kører på el i alle former,” fortæller Morten Jensen.

Ketner har investeret massivt i lagerføring af Tesla-reservedele, så servicering og reparation af Tesla kan ske uden ventetid. Det giver dagligt virksomheden en styrke til at hjælpe kunder, der står med akutte problemer.

”Specielt Tesla har vi stor viden indenfor, da vi har opnået stor erfaring og viden med at udføre reparationer af elbilers batterier. Det kan vi mærke, at kunderne har taget til sig, da vi ofte reparerer direkte på celleniveau og dermed undgår at skulle udskifte hele batteriet. Det er også langt bedre for miljøet og vores ressourcer, at vi kan reparere eksisterende batterier i stedet for at købe nye” siger Torben Hansen, der er direktør hos Ketner A/S.

Han ser meget frem til, at Ketner nu kommer til Odense.

”Jeg glæder mig meget over købet af Byrgesens Auto i Odense, og at Morten Jensen fortsat vil være en del af den daglige ledelse. Jeg har stor respekt for, at værkstedet har eksisteret i så mange år. Så det er et solidt fundament, vi nu kan viderebygge med vores viden inden for el, hybrid og Tesla. Det ser jeg meget frem til at folde ud i stærkt samarbejde med hele holdet bag Ketner Odense,” slutter Torben Hansen.

Ketner Odenses ekstra forretningsben i forhold til el, hybrid og Tesla vil blive rullet ud i forbindelse med overtagelsen d. 1. januar 2024.

About Author

Kategorier