Iveco markerer åbning på et nyt kapitel i virksomhedens historie

AutoNews Business var forleden inviteret til den store internationale presselancering for Iveco i Barcelona. Temaet for arrangementet, “BE THE CHANGE“, er en invitation til sammen med IVECO at gribe forandringen for at vinde fremtidens udfordringer. I de seneste fire år har mærket dedikeret sin energi og sine ressourcer på at forudse markedets hurtige udvikling. Der er investeret kraftigt i at forny vores produkter baseret på kundernes behov og forventninger, og det fremskynder vejen mod innovation gennem partnerskaber med de bedste brancheaktører i klassen.

Der er udviklet et produkttilbud med multienergi for at tilbyde kunderne løsninger, som både er bæredygtige og rentable og ikke mindst velegnede til ethvert forretningsbehov. Udviklingen af vores udbud af elektriske køretøjer er blevet fremskyndet, og der er etableret et tilhørende produktionscenter i Ulm, Tyskland, hvor den samlede produktion af den første tunge IVECO-ellastbil finder sted.

Der er skabt forbindelse til kundernes virksomheder ved oprettelse af et 360-graders økosystem omkring deres køretøjer og krav, og der er derved taget yderligere et skridt fremad i strategien for servitisering. I en meget dynamisk branche har IVECO udviklet sig hurtigt for at blive kundernes betroede partner, der støtter dem, når de griber forandringerne, og det lykkes at overvinde udfordringerne.

Luca Srachef for lastbilsforretningsdelen i Iveco Group, sagde: “At stræbe efter forandring er et fuldtidsjob, som vi har dedikeret alle vores ressourcer til i løbet af de seneste fire år. I 2019 startede vi på en ny rejse for at skabe en gennemgribende udvikling hos IVECO ved at fokusere på kunderne og skræddersy vores tilbud til deres behov gennem hele køretøjets livscyklus og derefter. 

I dag åbner vi et nyt kapitel i vores historie. Med lanceringen af det komplette sortiment i modelår 2024 viser vi vores evne til frygtløst at bevæge os fremad, stå bag vores kunder og støtte deres succes med et 360-graders mobilitetsøkosystem. Vi vælger den teknologi, der passer bedst til deres behov på tværs af alle segmenter, og det mest omfattende servicetilbud.” 

Fornyelse af hele IVECO-sortimentet: et topmoderne multienergisortiment 

IVECO har fornyet hele sit produktsortiment for første gang i sin historie med en investering på 1 milliard euro, den største nogensinde. Under udviklingen af dette avancerede sortiment har IVECO fokuseret på fire søjler: forretningsproduktivitet, chaufføroplevelse, bæredygtighed og konnektivitet.

De nye egenskaber og innovationer, der er bygget op omkring kundens forretning og med sigte på at gøre chaufførernes liv lettere og mere komfortabelt, dækker alle aspekter af et køretøjs systemer. Forbedringerne er sket på områder lige fra fremdrift, f.eks. indførelsen af en topmoderne motor i det tunge segment, og ergonomi med skabelsen af en førercentreret og bilnær følelse og funktionalitet til avanceret menneske-maskine-grænseflade med forbedret indbygget teknologi for at få sikrere kørsel.

IVECO’s ambition om at drive samfundet fremad og skabe en bæredygtig transformation af transportbranchen ligger bag virksomhedens multienergitilgang, som sigter mod at tilbyde kunderne valget af den teknologi, der passer bedst til deres drifts- og forretningsmæssige krav. Med princippet om, at teknologien skal tilpasse sig opgaven og dens mål, er der udviklet elektriske versioner af både de lette og tunge serier, samtidig med at diesel- og naturgaskøretøjer også er forbedret for at reducere deres miljøpåvirkning.

Det mest omfattende servicetilbud for at levere komplette mobilitetsløsninger

IVECO supplerer sit køretøjstilbud med et hurtigt udviklende økosystem af løsninger – IVECO Services – designet til at hjælpe kunderne med nemt og effektivt at administrere deres køretøj eller flåde, reducere deres samlede ejeromkostninger og sikre deres virksomheds rentabilitet. Tilbuddet omfatter også serviceydelser, der er udviklet for at lette chaufførernes liv på vejen, så deres komfort og sikkerhed forbedres.

IVECO støtter også sine kunders overgang til nulemissionsmobilitet med serviceydelser beregnet til e-mobilitet, der er designet til at lette overgangen til elektriske køretøjer ved at øge produktiviteten, reducere de samlede ejeromkostninger og maksimere køretøjets rækkevidde og energieffektivitet og med GATE(Green & Advanced Transport Ecosystem), en innovativ altomfattende pay-per-use-forretningsmodel til langtidsleje af grønne erhvervskøretøjer for at give ro i sindet til kunder, som ønsker adgang til elektrisk mobilitet. Desuden tilbyder IVECO CAPITAL kunderne en omfattende finansiel løsning til elkøretøjer samt hele IVECO’s sortiment, herunder finansiering, leasing og forsikring på alle markeder.

Nyt IVECO-logo: et stærkt symbol på forandring

IVECO markerede åbningen på et nyt kapitel i virksomhedens historie – kulminationen på en rejse, der begyndte for næsten 50 år siden – med afsløringen af en ny mærkeidentitet, der legemliggør idéen om forandring. Det nye logo omfavner en ny og moderne sort puls, der udtrykker mærkets dynamik og innovation, samtidig med at det bevarer en stolt forbindelse til mærkets historie: et lysglimt i den blå energifarve i hjertet, der repræsenterer en korsvej mellem IVECO’s arv og fremtid.

Denne mærkeidentitet, som illustrerer, hvordan IVECO bevæger sig fremad for at tjene et moderne samfund i hastig udvikling, samtidig med at vi bevarer en stærk forbindelse til vores solide rødder, vil fremhæve IVECO’s produkt- og serviceudvikling i de kommende år.

About Author

Kategorier