Italien er på jagt efter bilfabrikker

Støvlelandet ønsker at tiltrække en bilfabrik fra Tesla. Det fremgår af de italienske medier, hvor landets industriminister Adolfo Urso siger, at de har fået “meget positive tilbagemeldinger”. Men ifølge de italienske medier skal samtalerne ikke kun dreje sig om Tesla.

– Vi har haft samtaler med producenter fra flere lande, ikke kun østlige, men også vestlige, siger Adolfo Urso til en af de italienske medier. Der har været ført samtaler med Tesla “i et par måneder”.

Dialogen i dag omhandler hovedsageligt bilproducenter, der har ringe eller ingen bilproduktion i Europa i dag. Italien vil simpelthen tiltrække nye brands, der ønsker at etablere sig i Italien. De har blandt andet henvendt sig til BYD.

Bloomberg skriver samtidig, at det nok ikke er så sandsynligt, at hverken Tesla eller BYD etablerer en ny fabrik i landet i den nærmeste fremtid. Tesla har advaret om reduceret vækst i år, og BYD har netop annonceret planer om at etablere en bilfabrik i Ungarn, hvilket tidligere er bragt i AutoNews Business.

About Author

Kategorier