Glad værkstedsejer forventer betydelig fremgang

I januar 2021 blev OE-værkstedet Hydro Autocenter i Ringkøbing, der er værksted for Citroën og en del af Bosch Car Service solgt til Brian Christensen i forbindelse med et generationsskifte. Brian Christensen kom fra en daglig dag som afdelingsleder hos specialistværkstedet Ketner i Herning og Holstebro, der ligeledes er en del af Bosch Car Service.

Forretningen i Ringkøbing består i dag af fire ejere, hvoraf to udtræder henover det næste år og de to andre ejere fortsætter. Der er i dag et bilsalg på 320-350 biler af forskellige mærker, som fremadrettet skal styres af Søren Madsen og værkstedsdriften skal styres af Brian Christensen.

Den midtjyske indehaver har efter et år på bagen som selvstændig valgt at gå i nye retninger med forretningen. Pr. 30. september stopper Brian Christensens forretning som OE-værksted for Citroën. Herefter vil fokus være på at drive Bosch Car Service, hvilket betyder, at det giver nogle nye fordele set med Brian Christensens øjne.

”Årsagen til min beslutning, er at der åbner sig flere muligheder på alverdens bilmærker, da vi som Bosch Car Service værksted bliver mere alsidig, hvilket gør, at jeg forventer en omsætningsstigning på minimum 20 procent. Vi har Bosch testere, så vi er godt med på alle mærker. I dag er det f.eks. svært at få Audi og Mercedes ejere til at levere deres bil hos et Citroën værksted. Ringkøbing er også en by hvor der kommer over en million turister hvert år. Med den nye beslutning forventer jeg, at en del turister begynder at benytte Bosch Car Service. Endvidere har værkstedskæden også en masse gode uddannelser og høj kvalitet, hvilket gør, at det løfter vores knowhow på alle mærker, så vi ikke kun er fokuseret på et mærke, men generelt alle mærker. Bosch Car Services lærlinge uddannelse er også med til, at vi kan føde vores egen kæde og det er prisværdigt. Bosch har også en hotline og en baggrund på teknisk viden, hvor de er engageret i alle biler, så der er faktisk ikke dét, vi ikke kan løse i fællesskab” udtaler Brian Christensen.

Der er også glæde at spore hos kædechef Jacob Mortensen fra Bosch Car Service som udtaler:
”Vi er glade for at Brian Christensen er blevet medejer i 2021, da han har været i autobranchen i mange år. Endvidere er det altid rart at få nye, ambitiøse og målrettede værkstedsejere i vores kæde. Bosch Car Service har i dag ca. 40% som enten har autoriseret nybilssalg, leasing eller brugtbilsalg. Bosch Car Service i Danmark er i en rivende udvikling og den høje kvalitet på det udførte arbejde, høj teknisk uddannelse og fokus på kundehåndtering, kan vi konstatere at mærkeværkstederne kan genkende det fra deres egen hverdag og derfor passer et skift fra OE til Bosch Car Service rigtig godt for mange opsagte mærkeværksteder. Det er dog også muligt at være OE forhandler og Bosch Car Service på samme tid, så det er ikke nødvendigt at være opsagt. Selvom Bosch Car Service er verdens største værkstedkæde, så  skal vi ikke være den største kæde i Danmark, men vi ønsker at have de rigtige værksteder -de rigtige steder. Lige nu har vi nogle ledige byer, hvor vi mangler en super god bilforretning, som hvis man kan se sig selv i en international kæde, så jeg vil anbefale at man kontakter os for at høre nærmere om Bosch Car Service kæden.

 

Brian Christenen, indehaver af Hydro Autocenter i Ringkøbing
Hydro Autocenter i Ringkøbing

About Author

Kategorier