Fyldte batterier medfører indstillinger til bil- autobranchens prisuddeling


Det mærkes at folk har haft tid i sommerferien, såvel at mange er begyndt at være tilbage i deres vante normer. I den forbindelse har branchen fundet et par minutter her og et par minutter der og sat sig til tasterne for at indstille sin virksomhed, bilforhandler, værksted, produkt etc. til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023. Med andre ord, et par fyldte batterier gør, at mange lige har fundet et par minutter til at lave deres indstillinger på autoawards.dk

Der er stadig “god tid” til at indstille til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023. Hvis du ikke allerede har indstillet, så anbefales det at få det gjort i tide, end at den tanke siver væk fra lystavlen og at man står med håret i postkassen fordi man kom til en afsluttet indstillingsproces.

De seneste 3 år
Over de sidste tre år er der kommet 260 indstillinger i 2022 og 245 indstillinger i 2021, såvel 173 indstillinger i 2019. Det er udover indstillinger for køretøjer.

Igen i år nedsættes der en professionel Award jury, som er ved at blive sammensat bestående af branchefolk. Hvad angår kategorierne for køretøjer er der en Bil Jury bestående af professionelle motorjournalister.

Branchen vil opleve, at Auto Awards kommer med nye spændende nyheder i forbindelse den store prisuddeling, der publiceres i løbet af August.

Rekord i antal stemmer
Sidste år kunne dem, der var nominerede brøste sig med at hele 65.453 stemmer var tikket ind på de nominerede. Vinderne for bil- autobranchens prisuddeling kåres tirsdag 21. november i Cirkusbygningen, København.

Du har mulighed for at indstille i forskellige kategorier og fremhæve dem, som du syntes, gør det rigtig godt i branchen.

Se mere om hvordan du indstiller i de forskellige kategorier til Auto Awards etc.
– Klik her: https://www.autoawards.dk

About Author

Kategorier