Flest solgte biler i Lindholm Bilers 47-årige historie

Der sker ting og sager hos Lindholm Biler i disse måneder. En regnfuld dag i juni markerede Brugtvognsforhandleren rejsning af en kommende ny udstilling på Gl. Århusvej 239, der forventes at stå færdig i efteråret. Den nye udstilling bliver med plads til gamle, klassiske biler og omgivelserne bliver firmaets nye event-/klassik-center.

Firmaet har siden 1976 leveret topklargjorte, brugte biler til gode priser. Og med et årligt salg på over 3.500 brugte biler. Henrik Bollerslev har siden hans spæde barndom været kæmpe bilnørd.  Faktisk kunne han nærmest sige bilmærkerne inden han kunne sige mor og far, hvilket hans mor ikke syntes var fantastisk.

Bollerslev har siden han var 8 år gammel haft sin daglige gang hos Lindholm Biler, og Gl. Aarhusvej 241 i Viborg er det sted, han har tilbragt flest vågne timer i hans liv!

Rekord på salget i juli måned

Det er vigtigt for bilforhandleren, at man som kunde kører fra Lindholm Biler i den helt rigtige bil, baseret på en rådgivning af høj faglighed. Det er nemlig langt den bedste måde, at firmaet kan gøre sig fortjent til at handle med kunden igen!

Høj kundetillfredshed er en hjørnesten for hele Team Lindholm, som hele fire gange har vundet prisen som ”Årets Brugtvognsforhandler” ved bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards samt titlen som ”Byens Bedste Bilforhandler” i Viborg.

Sammen med hans partner Thomas står de i spidsen for et team, som alle har et stort drive og vilje til at gøre kunderne til en del af ”Lindholm familien”. Foreløbig er der sendt mere end 50.000 Lindholm biler ud på de danske veje.

Salgsklokken har i juli 2023 ringet ind på en 1. plads over måneder med flest solgte biler i Lindholms 47-årige historie. Med halv bemanding pga. sommerferie har det alligevel været muligt at lade 291 solgte biler køre ud fra matriklen hos bilforhandleren.

About Author

Kategorier