FTZ Akademi udvider læringsplatform

Det er vigtigt at udvikle sig i en foranderlig verden. FTZ Akademi udbyder landsdækkende efteruddannelse og kurser til den frie autobranche.

Tilbage i efteråret 2022 gik FTZ Akademi i luften med deres uddannelsesportal. Et sted hvor kunderne kunne få et samlet overblik over, hvilke uddannelsesmuligheder de havde ved FTZ Akademi. Her var der også mulighed for at uploade kursusbeviser og se sit uddannelsesspind, som gav både indehavere og medarbejdere et overblik over de kompetencer, som værkstedet besidder. Sidenhen er Akademiet gået et skridt videre, da portalen også er åbnet op for online kurser, såvel man har hentet hjælp udefra.

Digitale læringsforløb

Akademiet udvider løbende deres kursuskatalog, og nu er det ikke længere kun biltekniske kurser, der er at finde på uddannelsesportalen, men også såkaldte bløde kurser som kan tages online som E-learning.

”Vi vil gerne endnu bredere ud med vores E-learning koncept, og vi synes at sådanne kurser egner sig godt som online forløb,” udtaler Jesper Svendsen, Akademichef hos FTZ Akademi til AutoNews Business.

I den forbindelse har FTZ Akademi indgået en aftale med Learnto omkring levering af en række digitale læringsforløb.

Forløbene er produceret af Learnto og oprettes på FTZ Akademis online læringsplatform. Learnto’s speciale er at lave forløb indenfor kundeservice, salg og effektivitet. Sammen med de nuværende tekniske kurser, vil kunderne fremover kunne vælge kurser, der kan hjælpe med inspiration til øget salg og kundetilfredshed.

”Vores læringsforløb omhandler salg, service og jura, mens FTZ Akademi er specialister i de tekniske kurser, så derfor er det helt oplagt at vi samarbejder,” siger Johnny Nedergaard, Partner hos Learnto.

E-learning kan hjælpe i en travl hverdag

Uddannelse, og det at dygtiggøre sig inden for sit fag, skal være en mulighed for alle. Men det er ikke alle, der har tid eller økonomi til at tage hele dage ud af kalenderen for at efteruddanne sig. Derfor har FTZ Akademi udvidet deres uddannelsestilbud med E-learning, så kunderne kan tage kurser online – når det passer dem.

”Vi har respekt for, at der er travlt på landets værksteder, og derfor vil vi gerne tilbyde uddannelse, der kan tilpasses ind i en travl hverdag,” tilføjer Jesper Svendsen.

Ved køb af et online kursus, har kunden adgang til materialet i 30 dage fra købsdato. Det betyder, at der er rig mulighed for at gennemføre kurset, når det passer ind i hverdagen, da man kan gå til og fra – programmet gemmer ens fremskridt. Systemet sender også påmindelser på e-mail og sms, så kunden ikke glemmer at få gennemført kurset i perioden.

Kunden har adgang til materialet i 30 dage efter påbegyndelse af online kurset. Det gør at der er god tid til at gennemføre kurset, da man kan gå til og fra – programmet gemmer ens fremskridt. Systemet sender også påmindelser på e-mail og sms, så man ikke glemmer at få gennemført kurset i perioden.

Udvalget af kurser udvides løbende, således brugerne aldrig løber tør for ny viden og inspiration til både tekniske udfordringer, men også salgsmæssige tiltag, der kan styrke deres forretning.

 

About Author

Kategorier