Frimann Hansen Automobiler A/S på opkøb

Brian Madsen A/S har de seneste 20 år solgt og serviceret Peugeot i Slagelse med stor succes, og i de senere år er mærkerne Fiat, Hongqi og Voyah kommet til. Sideløbende med bilforhandlingen har ejer Brian Madsen desuden etableret skiltefirmaet BM Visuel ApS og bilindretningsfirmaet Work Systems Danmark A/S.

Brian Madsen A/S i Slagelse bliver pr. 1. maj 2024 en del af Frimann Hansen Automobiler A/S med afdelinger i Næstved, Vordingborg og Nykøbing F. med mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og Hyundai.

“Opkøbet af Brian Madsen A/S passer perfekt ind i Frimann Hansens Automobiler A/S strategi om at udvide samarbejdet med importøren K. W. Bruun i flere byer, for at opnå synergier på tværs, som kan sikre en bæredygtig bilforretning i mange år” fastslår bestyrelsesformand i Frimann Hansen Automobiler A/S Kim Frimann til AutoNews Business.

“Brian Madsen A/S har været en af vores stærke Peugeot forretninger igennem mange år, og denne sammenlægning med Frimann Hansen Automobiler A/S er nøjagtigt den fremtidssikring der skal til for fortsat at styrke vores mærke repræsentation i de 4 byer.” uddyber Kurt S. Jensen der er Retail Direktør i K.W. Bruun Automotive A/S.

”Vi har senest styrket vores samarbejde med Friman Hansen Automobiler A/S i både Vordingborg og Næstved og glæder os meget til de yderst kompetente folk fra Frimann Hansen Automobiler A/S kan fortsætte og videreudvikle det gode arbejde Brian Madsen har udført gennem de sidste 20 år” tilføjer Kurt S. Jensen.

Frimann Hansen Automobiler A/S overtager Brian Madsen A/S pr. 1. maj 2024 som et datterselskab, herunder alle de dygtige medarbejdere, således at forretningen kan fortsætte med at servicere kunderne med samme succes.

“Kasper, Magnus, Kim og jeg selv, stopper i forbindelse med overdragelsen af nøglerne d. 1. maj 2024. Jeg overdrager bilforretningen til et fremtidssikret setup, og det giver mulighed for, at vi kan sætte fuld fokus på at videreudvikle skilte- og bilindretningsfirmaet. Jeg er stolt over det vi i fælleskab har udrettet i de sidste 20 år, sammen med det stærke hold af medarbejdere, men salget er den helt rigtige løsning for kunderne og medarbejderne i Brian Madsen A/S” udtaler Brian Madsen.

“Frimann Hansen Automobiler A/S er lige været igennem en fusion, hvor vi fik samlet Næstved, Vordingborg og Nykøbing F., og jeg ser meget frem til at bringe alle de dygtige medarbejdere i Slagelse om bord også, således vi samlet står endnu stærke i at fastholde og tiltrække nye kunder i de 4 byer” fortæller adm. direktør i Frimann Hansen Automobiler A/S Kristian Hansen.

About Author

Kategorier