Fremtiden kræver handling

I den forgangne weekend samledes medlemmerne af Danmarks ældste frie værkstedskæde, Din Bilpartner, til deres årlige Landsmøde. Hotel Koldingfjord skabte den ideelle kulisse for dagen, der matchede med det som Din Bilpartner gerne vil signalere ”Høj Standard”, som er et af kædens koncepter.

“Fremtiden kræver handling” hvilket var årets tema for Landsmødet og som i øvrigt passer ind i tidens ånd. Deltagerne blev præsenteret for et spændende program, der sørgede for, at temaet blev udforsket fra alle vinkler.

Landsmødet omfattede en række inspirerende oplæg fra nøglepersoner, der alle bidrog til at kaste lys over fremtidens bilbranche og forbrugere. Dette inkluderede Thomas Møller Sørensen fra brancheorganisationen DI Bilbranchen, Jesper Bo Jensen fra Center for Fremtidsforskning, Martin Olesen fra Wash World og Jan Sargent Larsen fra Make a Difference. Disse oplæg var en kilde til stor inspiration for værkstedsindehaverne i Din Bilpartner.

Kædechef, Jakob Knudsen fra Din Bilpartner, var selvsagt også en del af programmet og fortalte om kædens seneste koncepter. Dette omfattede blandt andet kundeklubben Express, el- og hybrid certificering samt det nyeste koncept ’On The Spot’, som er et mobilt autoværksted.

Den garvede kædechef har efterhånden fået fastslået kædens position som en af Danmarks konceptstærke værkstedskæder, der har forbrugeren og teknologien for øje. Som Landsmødet nærmede sig sin afslutning, var en tydelig enighed opnået – alle kædens medlemmer er klar på at intensivere deres indsats i forhold til kædens koncepter, så de er rustet endnu bedre til fremtiden.

Din Bilpartner forbliver dedikeret til at forme fremtiden for dansk bilreparation og skabe convenience for de danske bilejere. Landsmødet er en fejring af dette engagement og en påmindelse om, at handling er nøglen til at navigere i de udfordringer, som fremtiden bringer.

”At opleve den energi og gode stemning, der er i Din Bilpartner-kæden, er for mig helt fantastisk. Jeg bliver stolt over værkstederne, når jeg kigger på, hvor meget vi sammen har flyttet og moderniseret kæden sammen over de seneste 5 år,” fortæller kædechef, Jakob Knudsen, og fortsætter:

”Efter årets Landsmøde er jeg sikker på, at bilpartnerne er klar til at gå ud og give den gas med vores koncepter, som f.eks vores el- og hybrid koncept, On the Spot, Express og vores nye app, der er på vej. Alt sammen bor det oven på vores grundkoncept, der hedder Den Høje Standard, og som virkelig er en hjørnesten i kæden. En hjørnesten og et værdigrundlag vi har holdt fast i, samtidig med at vi har udviklet og fornyet os.”

Din Bilpartner indsamlede 54.7658 kroner til Knæk Cancer på Landsmødet, så alt i alt en succesrig dag.

About Author

Kategorier