Den som udnytter det volatile marked vinder

Brugtbils Specialist uddannelsesforløb
Sammen med: Bilbasen, Autoproff, DBFU, Santander Consumer Bank, Carbuddii og flere…

Volatilt marked er det nye buzzword, som går igen i beskrivelsen af det nuværende bilmarked. Den som opretholder status quo, taber, mens den virksomhed der udnytter bølgetoppene og dalene, vinder! Volatilt er egentligt et finansielt udtryk og beskriver graden af varians i handelsprisen over en given periode.

Den nuværende situation i bilmarkedet, stiller store krav til både modighed og fremtidssyn og det har særlig stor betydning for de virksomheder, som sælger brugte biler. Dansk Bilforhandler Union – DBFU har været fødselshjælper på den nye målrettet brugtbils- sælgeruddannelse ”Brugtbils Specialist” fra au2support.dk & Learnto. ”Brugtbils Specialist” uddannelsen muliggør en specialisering i salg af brugte biler. Der andre rigtigt gode uddannelser i bilbranchen til nye trainee’s eller elever, men den nye uddannelse her, fokuserer udelukkende på handel med brugte biler.

Erfarne kræfter bag

Underviser og konsulent, Søren Nielsen som er særdeles kendt fra sine 7 år som underviser på salgtrainee- uddannelsen på Mommark og en mangeårig erfaring fra bilbranchen, svinger taktstokken i dette nye tiltag. Sammen med en perlerække af branchens specialister fra AutoProff, AutoSource Group, DBFU, samt flere, vil han gennem en række online moduler, Teams møder og fysiske workshops tilrettelægge et uddannelsesforløb med det formål at styrke evnen til at agere i et ”volantilt” marked. Bag Learnto platformen, står læringskonsulent, Johnny Nedergaard, som bl.a. grundlagde den populære trainee uddannelse på Mommark.

Som nævnt bliver uddannelsen sammensat af et mix af forskellige undervisningsmetoder, med det formål at undgå for meget ”fravær” fra virksomheden. Kombinationen af korte forberedende inspirationsmoduler online og ”tjek-ind” møder via Teams, giver fundament for at afvikle en række workshops med spændende indlæg og relevante diskussioner og opgaver.

8 måneders udvikling

Gennem en periode på 8 måneder er deltagerne tilknyttet læringsuniverset fra Learnto og derigennem har de altid viden og inspiration til rådighed. Derigennem uploades løbende små opgaver og forberedende læring. Opfølgningen sker via teams-møder og der kan arrangeres fysiske besøg hjemme i virksomheden om dette ønskes. Holdet samles til 4 workshop, hvor tiden vil blive brugt på at løse deltagernes konkrete udfordringer fra virksomheden. Det hele afsluttes med en eksamen, som resulterer i en brugtbils-strategi for den enkelte virksomhed.

Efterspurgt uddannelse

Direktør i DBFU, Jørgen Bomberg og CEO fra ASG, Kent Bernsdorf, har uafhængigt af hinanden i længere tid ønsket en uddannelse med fokus på sourcing af biler gennem bl.a. import. Herunder også med et særligt fokus på leasing, flexleasing og afgiftsberegning. Derfor samles disse ønsker i en regulær uddannelse som er målrettet erfarende sælgere, som ønsker en større værktøjskasse og mere viden om mulighederne for handel med brugte biler.

Samlet set er ”Brugtbils Specialist” uddannelsen en investering i fremtiden og en vej til at opnå konkurrencefordele i det svingende marked. Ved at deltage i uddannelsen får man ikke kun viden og redskaber, men også et stærkt netværk af branchefolk, som man kan trække på i fremtiden. Uddannelsen er selvfølgelig åben for der handler med brugte biler, uanset om det er som del af en nybilsforretning eller en ren brugtbilsforretning

Direktør Jørgen Bomberg, Dansk Bilforhandler Union – DBFU har været fødselshjælper på den nye målrettet brugtbils- sælgeruddannelse ”Brugtbils Specialist” fra au2support.dk & Learnto.

About Author

Kategorier