Deadline er idag kl. 16.00, har du instillet til Auto Awards 2023?

Vi nærmer os deadline, der er idag fredag den 8. september kl. 16.00. Branchen er i fuld sving med at indstille i de forskellige kategorier. For det tager kun et til flere minutter at sætte sig til tasterne for at indstille sin virksomhed, bilforhandler, værksted, produkt etc. til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023 på autoawards.dk

Hvert år opleves det, at telefonen ringer eller mails sendes til Auto Awards, da der tidligere er flere i branchen, der er kommet for sent ud af starthullerne og derved ikke blevet taget i betragtning til de prestigefulde Award statuetter, da deadline var overskredet.

Skal du med til dette års Auto Awards 2023 tirsdag 21. november 2023
Hvert år er Auto Awards et kæmpe tilløbsstykke for bil- autobranchen. Folk kommer fra hele landet for at hylde branchen, netværke, samt opleve det store anlagte show i Cirkusbygningen, København. Dig og dine kollegaer kan også komme med ved at gå ind og booke billetter på autoawards.dk

Når det kommer til indstillinger er der over de sidste tre år kommet 260 indstillinger i 2022 og 245 indstillinger i 2021, såvel 173 indstillinger i 2019. Det er udover indstillinger for køretøjer.

Igen i år nedsættes der en professionel Award jury, som er ved at være sammensat bestående af branchefolk. Hvad angår kategorierne for køretøjer er der en Bil Jury bestående af professionelle motorjournalister.

Sidste år slog rekord i antal stemmer – Deadline for indstilling er i næste måned
Sidste år kunne dem, der var nominerede brøste sig med at hele 65.453 stemmer var tikket ind på de nominerede. Vinderne for bil- autobranchens prisuddeling kåres tirsdag 21. november i Cirkusbygningen, København.

Du har mulighed for at indstille i forskellige kategorier og fremhæve dem, som du syntes, gør det rigtig godt i branchen.

Se mere om hvordan du indstiller i de forskellige kategorier til Auto Awards, samt hvordan du kommer med til den store prisuddeling i Cirkusbygningen tirsdag den 21. november etc.
– Klik her: https://www.autoawards.dk

About Author

Kategorier