Bilmærket Fisker bekræfter underskrevet aftale med FTZ’s ejer MEKO som certificeret servicepartner i Norden

Fisker der er drevet af en mission om at skabe verdens mest emotionelle og bæredygtige elbiler, bekræfter at man har underskrevet kontrakt med MEKO (og deres brands Mekonomen, Meca, Car People) (XSTO: MEKO) som certificeret servicepartner i Danmark, Sverige og Norge, som en del af mærkets aftersales-strategi for at sikre kundernes tryghed. MEKO støtter Fisker med op til 100 udvalgte steder fra deres netværk på disse markeder.

CEO og grundlægger Henrik Fisker: “Udover at levere en enestående køreoplevelse med vores bæredygtigt designede Fisker Ocean, vil vi gerne sikre vores kunder en tryg serviceoplevelse – uanset hvor de er. Vores lokale servicepartnere understøtter dette i henhold til Fisker-godkendte standarder.”

Chef for internationalt salg Oskar Gibas Hjertquist: “Med den meget værdsatte lancering af Fisker Ocean er vi stolte af at kunne tilbyde Fiskers kunder enkle aftersales-løsninger gennem vores førende værkstedsnetværk i de skandinaviske lande. Underskrivelsen af denne aftale er et bevis på vores styrke på disse markeder og kvaliteten af vores værksteder. Samarbejdet med Fisker har været præget af Henrik Fiskers store vision for virksomheden og for branchen, og vi er stolte af at være en del af den rejse. Som en katalysator for mobilitet er efterspørgslen efter vores forretning høj, og vi indtager en stærk position i overgangen til nyere og grønnere teknologi på bilens eftermarked.”

Med udgangspunkt i det direkte salg tilbyder Fiskers aftersales-strategi kunderne en række muligheder for at levere den mest bekvemme serviceoplevelse, herunder fjerndiagnosticering, løbende OTA-opdateringer (over-the-air) og Fisker-uddannede mobilteknikere, der leverer serviceløsninger på farten, hvor det er nødvendigt. Fisker Center+-netværket er placeret på strategiske steder og tilbyder serviceværksteder til sine kunder på hvert marked. Konceptet med Center+-showrooms omfatter salgskonsultationer, prøvekørsler, afhentning af køretøjer samt oplevelsen af Fisker-mærket.

I Stockholm og Oslo åbnede Fisker Centers+ i år for at styrke sin tilstedeværelse på det svenske og norske marked, og flere kommer til i 2024. I Danmark var Fisker Center+ i København Taastrup det første, der åbnede i begyndelsen af 2023, og ud over andre, der følger i løbet af det kommende år, vil mærket åbne sit andet Center+ på markedet i januar 2024. Med base i Vejle vil dette Center+ også tilbyde prøvekørsler, leverancer og service til kunder i Jylland og Fyn.

About Author

Kategorier