Bilmærke skriver historie

Hos CUPRA er de i disse dage stolte. Stolte, fordi juli måned blev historisk for CUPRA i Danmark, med den hidtil største markedsandel på det danske marked, på hele 5,1%.

Stolte, fordi de i løbet af 2023 har oplevet kontinuerlig vækst af hele CUPRA-brandet, og særligt deres CUPRA Formentor har gjort sig bemærket, og markerer sig som deres mest populære model.

Kun fem år gammel
År til dato har CUPRA solgt 1.671 styk Formentor, det er en ændring på 81,43% i forhold til sidste år. Heraf er 330 Formentorer solgt i juli måned, hvilket medfører en femteplads på julis top-10-liste. Samtidig er CUPRA Formentor hele Volkswagen-koncernens mest solgte model i Danmark, år til dato.

CUPRA Born fik en fin niendeplads i juli måned, en forskel på 2,35% ift. samme måned sidste år. Totalt er der solgt 681 stk. CUPRA Born i 2023, en ændring på 74,17% ift. 2022 (ÅTD).

Begge modeller har været underbygget af nogle stærke initiativer på privatleasing, hvor bl.a. kampagnemodellen Formentor Sound har stået for en stor del af salget.

Bilmærket er stolte af at bringe følelsen af fremdrift ind i hverdagens køreture. Der er planlagt to opfølgere til Formentor Sound, og en skarpt udstyret udgave af CUPRA Born er ligeledes på vej. Disse modeller bliver også tilgængelige på privatleasing.

About Author

Kategorier